tarafından - Eylül 30, 2019
112 görüntüleme

Minecraft oyunu, arttırılmış gerçeklik ile dünyayı bir Minecraft haritasına dönüştürüyor. Minecraft Earth adı verilen bu yeni oyun aşaması bir süre önce bazı oyuncular ile kapalı beta sisteminde denenmişti. Dün Minecraft Earth'e ait Twitter hesabından yapılan bir açıklama, heyecanla oyunun bu aşamasını bekleyen oyunseverleri meraklandırdı. Açıklamaya göre Minecraft Earth, önümüzdeki ay itibariyle bazı ülkelerde daha erken olarak erişime sunulacak.

Tüm Dünya Bekliyor

Tüm dünyada oyunseverler arasında oldukça popüler olan Minecraft, yeni versiyonuyla ilerleyen zamanlarda tüm dünyada da kullanıma açılacak. Ancak oyun yapımcısı tarafından artırılmış gerçeklik uygulamaları ile Minecraft'ı gerçek dünyada da oynanılması şansı yakalanacak oyun hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son habere göre oyunun kapalı betası yapıldıktan bir sonraki aşaması niteliğini taşıyan erken erişim yönünden Ekim ayı itibarıyla bazı ülkelerde bu hususun gerçekleşeceği duyuruldu.

Hangi Ülkeler?

Peki hangi ülkeler erken erişime kavuşacak? Akıllı cihazların arka kameraları vasıtasıyla yaşanılan gerçek dünya ile Minecraft dünyasını birleştirecek olan Minecraft Earth için yapılan erken erişime yönelik açıklamada geçen, seçilen ülkeler ifadesi merakları arttırdı. Herkes heyecanla bu ülkelerin hangileri olacağını bekliyor. Beta aşaması hem Android ve hem de iOS ile kullanılan oyunun erken erişime açılacağı ülkeler konusunda ise şu ana kadar yapılan bir açıklama yok. Bakalım Minecraft'ın bu yeni versiyonuyla ilk olarak kimler buluşacak?

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.