tarafından - Ekim 1, 2019
113 görüntüleme

Midway tarafından yapılan Mortal Kombat, devamlı olarak çıkardığı ek paketler ile gündeme gelmeyi ve çok konuşulmayı başarıyor. En son olarak Mortal Kombat 11 ile ilgili yeni ve farklı bir görüntü ile karşılaştık . Yakın zamanda yeni bir ek paket gelecek oyuna, dahil olacak Terminatör T-800 karakterinin oynanışının gösterileceği videonun fragmanı yayınlandı.

Tanıdık Yüzler

Bombalar, bıçaklar, mermiler ve yumruklar arasında geçen, aksiyon ve heyecanın zirvede yaşandığı, karakterlerin kıyasıya mücadelesine tanık olduğumuz Mortal Kombat serisine ait son oyunda yine bir tanıdık yüz ile karşılaştık. Oyuna getirdiği yeni karakter ve figürler ile yenilikçi anlayışını sergileyen yapımcı firma Midway, bu kez de bizleri şaşırtmamış oldu.

Mortal Kombat 11'e ait geçen ay yayınlanan video sunumda Spawn, Joker, Sindel gibi tanıdık yüzlerle beraber Terminatör T-80' ü de görmüştük. 30 Eylül 2019 günü yayınlanan kısa fragmanda ise Terminatör T-800 karakterinin nasıl oynanacağına dair yayınlanacak videonun tanıtımı yapıldı. Mortal Kombat 'a ait Twitter hesabı üzerinden atılan bu kısa fragman tüm dikkatleri çekti.

Nasıl Oynanacak?

Fragmanı yayınlanan, karakterin nasıl oynanacağını anlatan video ise bugün ilerleyen saatlerde bizlerle buluşacak. Bu şekilde tanıtımları yapılan Terminator T-800 karakteri Mortal Kombat'a 8 Ekim’de geliyor. Daha önce tanıtımları yapılan diğer karakterlerden Sindel'in, bu yıl 26 Kasım’da oyuna eklenmesi beklenirken, Joker ve Spawn ise gelecek yıl oyunseverlerle buluşacaklar.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.