tarafından - Ekim 7, 2019
78 görüntüleme

The Witcher adlı oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan ve bu oyun ile adından çok söz ettiren CD Projekt Red isimli yapım firması, yeni büyük projesi olan Cyberpunk 2077 adlı oyun ile birlikte büyük bir heyecan dalgası oluşturacak gibi görünüyor. Bu oyun ile ilgili servis edilen yeni görüntüler, Cyberpunk 2077 dünyasının ne kadar ışıltılı ve ne denli göz alıcı görsellerle dolu olabileceğini hepimize ispat ediyor.

Cyberpunk Teması Nedir?

Bir bilim kurgu alt kategorisi olan cyberpunk'da, doğanın ve doğal yaşamın artık bulunmadığı ancak yerini yüksek teknoloji ve ürünlerinin aldığı, bu teknolojinin insan yaşamından daha öne geçtiği bir tasarım ve kurgu bulunur. Yani bozuk bir düzen fütüristik bir yapıda ve bilim kurgu temalarıyla iç içe geçer.

Cyberpunk 2077 ait yeni çıkan görüntülerde de, oyunun geçeceği bölge olan Night City'i ayrıntılı bir şekilde görebiliyoruz. Burada Cyberpunk dünyasında ki gelişmiş teknolojiyi bizlere anlatan bu görseller son derece detaylı ve aynı derecede de başarılı.

Görsellerde Ne Var?

Oyuna ait görsellerde, Night City'nin ışıltı dolu gece yaşamını görebilirken, gün ışığı altında aslında şehrin kötü mimarisini ve çöp tepelerini görebiliyorsunuz. Tüm bu görseller ile genel manada oyunun görünümü hakkında bilgiler veriliyor. Ancak bu görseller, bize oyunun öyküsü ve nasıl ilerleyeceği noktasında somut hiçbir kanıt ya da ipucu vermiyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.