tarafından - Ekim 10, 2019
295 görüntüleme

Dünya genelinde sosyal medyanın gücü giderek artmaktadır. Sosyal medya platformlarından instagram en çok kullanıcısı bulunan ve aktif olarak kullanılan sosyal medya hesabıdır. Mobil cihazların kullanılmasıyla birlikte insanlar, günlük hayatlarına dair birçok konuyu instagram hesaplarında paylaşmaktadır.

Sürekli güncellemeler yapan instagram yeni özellikler eklemektedir. Son yapılan güncellemeler, hikaye paylaşımları ile ilgili olmuştur. İnsanlar, hikaye bölümünde çeşitli paylaşımlar yapıyorlar, bu paylaşımları 24 saat aktif kalıyor ve hikayeyi kimlerin izlediğini görebiliyorsunuz. İnstagram hesabınızın profil bölümünde hikaye paylaşımı yaparak sizleri takip edenleri, paylaşımlarınızı gören kişileri tespit edebilirsiniz.

Hikaye bölümünde yaptığınız paylaşımlarınızı gizli özelliği ile paylaştığınızda, sadece takipçileriniz bu paylaşımları görebilecek, diğer instagram kullanıcıları göremeyecektir. İnstagram özellikleri arasında, hikaye paylaşımlarını gizli olarak izleme imkanları da vardır.

Gizli Bakma

İnstagram hesapları üzerinden yapılan hikaye paylaşımlarını gizli olarak izleme, video paylaşımlarını indirme işlemleri için çeşitli yazılımların kullanılması gerekmektedir. İnstagramın kendi kullanım özellikleri arasında, hikayeyi gizli bir şekilde izleme bulunmamaktadır.

İnternet üzerinde paylaşılan 3. Taraf yazılımlar ile bunu yapabilirsiniz. Instagram hikayelerini gizli bir şekilde izleme uygulamalarını, mobil cihazların uygulama mağazalarında bulabiliyorsunuz. Mobil cihazlarda bu uygulamaları, ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. İndirdiğiniz programlar sayesinde, hikayesini izlediğiniz kişi sizin izleme yaptığınızı göremeyecektir.

Programsız Gizli İzleme

Instagram hikayelerini gizli bir şekilde izleme programsız olarak mümkün müdür. Buna evet diye cevap verilebilir. İnternet sitelerinde oluşturulan çeşitli sayfalarda verilen online hizmetlerden faydalanarak bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Bu internet sitelere bilgisayar ve mobil cihazlarınızdan erişim yapabilir, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Programsız izleme yapabilmeniz için internet sitelerinde yapılan yönlendirmelere ve işlem adımlarına dikkat etmelisiniz.

Programsız İzleme Yöntemleri

Instagram hikaye paylaşımlarının program kullanılmadan gizli bir şekilde izlenebilmesi için bu hizmeti veren internet sitelerini tespit etmelisiniz. Yapmanız gereken işlemleri şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Gizli izleme hizmeti veren web sitesine giriş yapmak,
  • İzleme sayfasındaki kullanıcı adı bölümüne, izlemek istediğiniz kişinin instagram hesap kullanıcı adını yazmalısınız.
  • Kullanıcı adı yazıldıktan sonra gönder butonu seçilir.
  • Kullanıcının hikaye paylaşımları ekranda görülecek ve izlemeye başlayacaksınız.

Bu işlem adımlarını takip ettiğinizde, en son paylaşılan hikayeler listelenecektir. Burada son 24 saatte yapılan hikaye paylaşımlarını görebilirsiniz. İnternet sitesinde, paylaşımları yüksek çözünürlükte büyük boy olarak görmeye başlayabilirsiniz.

Programsız İzleme Uygulamalarının Sağladığı Avantajlar

Takip ettiğiniz kişiler, hesaplarının profil bölümlerinde hikaye paylaşımları yaptıklarında, bu paylaşımları izlemek ve beğenmek isteyebilirsiniz. Ya da bu paylaşımları sizin gördüğünüzün kullanıcı hesabında görünmesini istemeyebilirsiniz. Programsız uygulamalar sayesinde gizli bir şeklide izleme yapabilirsiniz. Bu uygulamalar çeşitli avantajlar sağlayacaktır.

Instagram hikayelerini gizli bir şekilde izleme için uygulama indirmeye gerek yoktur.

  • Tüm hikaye geçmişini hızlı ve basit bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.
  • İzleme yaptığınız hikayeleri kaydedebilir ve indirme yapabilirsiniz.

Programsız gizli bir şekilde hikaye izleme işlemlerini sadece, herkese açık olan kullanıcı paylaşımları için yapabilirsiniz. Kullanıcı tarafından, gizlenmiş olan paylaşımlar, sadece takipçiler tarafından görüntülenebilecektir.

Story İzleme Uygulaması İle Gizli Bakma

Sosyal medya hesaplarında, Instagram hikayelerini gizli bir şekilde izleme için geliştirilen yazılım uygulamalarından birisi stroy izleme uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak, takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarını görebilir ve hikaye paylaşımı yapan kişiye sizin izlediğinize dair bildirim gitmeyecek ve sizin gördüğünüzü anlamayacaktır.

İnstagram paylaşımlarını gizli olarak izlemenin çeşitli alternatifleri vardır. Stories watch sayesinde tüm instagram kullanıcıları, takip ettikleri kişilerin hikayelerine gizli bir şekilde bakabilecektir.

Uygulamaların Kullanılması

Gizli izleme uygulamalarını kullanabilmek için uygulamaların tüm özelliklerini incelemeli ve kullanım yöntemlerine dikkat etmelisiniz. Genel olarak, siteye griiş yapıldığında, hikayesi gizli izlenmek istenilen kişinin instagram kullanıcı adı, arama kutusuna yazılarak arama yapılır. Bulunan tüm seçenekler listelenecektir.

Hikâyesini izlemek istediğiniz hesabı seçerek, gizli bir şekilde izleyebilir, mobil cihazlarınıza ya da bilgisayarınıza, paylaşımı indirebilir ve kaydedebilirsiniz. Bu uygulamalar, istediğiniz kişilerin tüm hikâye paylaşımlarını takip edebilmenize kolaylık sağlayacaktır.

Profile Plus+ Story Reposter

Son dönemlerde, instagram hikaye paylaşımlarının artmasıyla birlikte, instagram kullanıcıları, bu paylaşımları nasıl gizli izleyebileceklerini araştırmaya başlamıştır. Normal izleme yapıldığında, hikaye paylaşımını yapan instagram kullanıcısı kimlerin izlediğini rahatlıkla görebilmektedir.

Sizler o kişinin paylaşımlarını görmek ancak o kişinin sizin gördüğünüzü görmemesini isteyebilirsiniz. Bunun için en iyi uygulamalardan birisi profile plus+ story Reposter uygulamasıdır. Bu uygulamayı, internetten ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Uygulamanın dezavantajı ise 24 saatte sadece bir hikaye paylaşımını ücretsiz olarak gizli izleme yapabiliyorsunuz. Bu uygulama ile sadece hikaye paylaşımlarını değil, kullanıcı profillerini de gizli olarak görebiliyorsunuz.

Yazılım Uygulamalarının Özellikleri

Instagram hikayelerini gizli bir şekilde izleme amacıyla oluşturulan çeşitli yazılım uygulamaları kullanıcılarına çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Bu uygulamalar, ücretsiz olarak indirilebilmekte, oldukça kullanışlı, hikayeleri gizli görüntüleme özellikleri vardır. Uygulamalara abonelik için sadece bir defa ücret ödüyor ve abonelik için her ay ödeme ve yenileme yapmanıza gerek yoktur.

ir defa abone olduğunuzda, ömür boyu kullanabiliyorsunuz. Uygulamalar küçük boyutlu olduğu için cep telefonu gibi mobil cihazlarda fazla yer kaplamamaktadır. Uygulamalarda Türkçe dil seçeneği olduğu için kullanımı kolaydır.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.