tarafından - Ekim 10, 2019
183 görüntüleme

Son zamanların en popüler oyunları arasında olan Rocket League, Netflix orijinal dizisi Stranger Things teması üzerine kurulu Cadılar Bayramı etkinliği hazırlıyor. Cadılar Bayramı etkinliği sırasında oyunun yarış arenasında, diziden bildiğimiz canavar Mind Flayer bulunacak. Roket League, geleneksel olarak her yıl farklı bir etkinlik ile Cadılar Bayramını kutluyor. Bu yıl için ise oyun, Stranger Things yapımı ile anlaşma sağladı.

Takım Arkadaşına Dikkat Et Uyarısı

Etkinlik süresince canavar Mind Flayer oyun arenasında olacak, fakat nasıl bir rolü olduğu ise çok açık değil. Oyunu yapan Psyonix şirketi ise, oyuncuları 'takım arkadaşına dikkat et' diyerek uyardı.

Bu şekilde düzenlenen arena dışında da etkinlik süresince oyuncuların pankartlarını ve savaş araçlarını şekillendirebileceği çok sayıda farklı Stranger Things öğesi bulunacak. Oyuncular, oyun içinde topladıkları mısırlar ile oyun içinde istedikleri öğeleri alabilme imkânına kavuşacaklar.

Haunted Hallows

Bu yıl ki Cadılar Bayramı etkinliğinin adı ise oyun tarafından Haunted Hallows olarak belirlendi. Bu etkinlik oyuna 14 Ekim de yapılacak güncelleme ile gelecek ve 14 Kasım günü sona erecek.

Konu oyun severlere Rocket League ait YouTube kanalından paylaşılan bir video aracılığı ile duyuruldu. Bir buçuk dakikalık bu video ile etkinliğin oyuna katacağı gizem ve sır perdesine küçük bir bakış atabiliyorsunuz. Bu şekilde bazı ipuçları sunulan bu etkinliğin oyuna neler getireceği ise çok merak ediliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.