tarafından - Ekim 11, 2019
165 görüntüleme

ZTE standart kullanıcılara hitap eden telefonu Blade A7s tanıtıldı. Standart kullanıcılara hitap etmesinin yanında fiyatının düşük olması sebebi ile oldukça çekici telefon olan Blade A7s şirketin düzenlediği etkinlikte tanıtıldı. Yapay zeka ile karşımıza gelen telefonun kamera çözünürlüğü ile de oldukça dikkat çekici olduğu biliniyor. Ülkemizde de yakın zamanda gelecek telefonun fiyatı oldukça merak konusu. Zira vergilerin eklenip eklenmeyeceği şu an için bilinmemekte.

Blade A7s Özellikleri

Özellikleri ve bütçe dostu olması sebebi ile oldukça dikkat çeken telefon özellikleri ile de herkesi şaşırtmayı başardı. 6 İnç çözünürlüğe sahip telefon karşımıza HD ekran ile çıkıyor. Ön kamerası 5 megapiksel olan telefonun en büyük özelliği yapay zeka olması olarak biliniyor. Arka kamerası ise fiyatına rağmen oldukça etkileyici tam 16 megapiksel olduğu biliniyor. Şirketten yapılan açıklamaya telefonun bataryası tam iki gün dayanabilmekte. Ayrıca 4 GB ram ile karşımıza gelmekte.

Blade A7s Fiyat

Özellikleri ile dikkat çeken telefon fiyatı ile adeta bütçe dostu olduğunu kanıtlar nitelikte. Ürünün fiyatı 112 dolar olarak belirlenmiş. Ürün ülkemizde de yakın zamanda piyasaya çıkacağı henüz Türkiye fiyatının belli olmadığını hatırlatmakta yarar var. Ayrıca ülkemizde fiyatının değişip değişmeyeceği konusun da henüz bir açıklama yok. Vergiler eklendiğinde fiyatın artması muhtemel gibi gözüküyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.