tarafından - Mart 5, 2020
219 görüntüleme

Tüm dünya genelinde yayılan Corona virüs nedeniyle Mobil Dünya Kongresi iptal edildi. Bu iptal kararı ile tüm telefon üreticilerinin 2020 yıl içtin yaptığı planlar alt üst oldu. 2020 Mobil Dünya Kongresi nedeniyle tanıtımı ertelenen 5 teknolojiye yakından bakalım.

Tüm yıl bu anı bekleyen kullanıcılar telefonları yakında göremeyecekler. MWC 2020 etkinliğinin Corona virüs nedeniyle iptal edilmesi herkesin planını bozdu. Bu etkinlikte açıklanması beklenen telefonlar ileri tarihlere ertelendi. En önemli 5 telefona bakacak olursak;

Tanıtımı Ertelenen 5 Telefon

LG V60 ThinQ 5G

LG V60 ThinQ 5G, yeni nesil olarak çıkartılan en önemli cihazlardan. Cihaz; çift ekranlı ve şık görünümüyle herkesin dikkatini çekiyor. Bazı kullanıcılar, V60 ThinQ 5G'nin çok özel bir teknoloji ile üretildiğini belirtiyor.

Huawei Mate Xs

Huawei Mate Xs’in, geçen yıl çıkan Huawei Mate X ile çok farklı olmadığı gelen habeler arasında yer alıyor. Huawei Mate Xs’in en önemi özelliği katlanabilir bir telefon olmasıdır. Mate Xs’de önceki telefona oranla yapılan tek değişiklik Kirin 990 yonga seti kullanılıyor olmasıdır.

Vivo Apex 2020

Cihaz kablosuz şarj özelliği ile piyasaya çıkıyor. Ekran içinde selfie kamerası olması da ayrı bir güzel özellik

Sony Xperia 1 II

Sony’nin en son özel teknolojisi Sony Xperia 1 II çıkmak üzere. Uzun, dar çerçeveli ve küçük bir ekrana sahip olmakla birlikte kullanıcıların beklentisini karşılamış durumda.

Honor 9x Pro

Honor 9x Pro iptal edilen konferansa rağmen özel bir lansman ile tanıtıldı.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: corona virüs, cep telefonu
Bunu beğenen ilk kişi ol.