tarafından - Mart 6, 2020
74 görüntüleme

Motorola son zamanlarda çıkartmış olduğu akıllı telefonlarda beklediği ilgiyi ve güveni yakalayamadı. Kullanıcılarının hayal kırıklığını ortadan kaldırmak için çalışan Motorola yeni amiral gemisi denemesi olan Edge + 5G’nin render görsellerine ulaşıldı. Ulaşılan görüntüler sonrasında yeni tasarım hakkında bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Motorola geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Moto Z2 Force tasarımında planladığı ilginin çok gerisinde kalarak kullanıcılarda hayal kırıklığına sebep olmuştu. Bu durumu büyük bir başarısızlık olarak kabul eden Motorola geçtiğimiz yıllarda amiral gemisi segmentinden ayrılma kararı almıştı.

Ancak iletişim teknolojinde 5G’ye olan ilginin artması Motorola’nın da ilgisini yeniden amiral gemisine yöneltti. Motorola yeni amiral gemisi edge + 5G tasarımıyla kendisi için yeni bir fırsat yakalamayı planlıyor.

Yeni Amiral Gemisi Edge + 5G Hakkında Detaylar

Motorola’nın yeni amiral gemisi edge + 5G çarpıcı özellikleriyle dikkat çekiyor. Akıllı telefonlarda trend haline gelen delik ekran kamera Motorola’nın yeni amiral gemisi Edge + 5G’de olacak. Telefon ince bir çerçeve ve geniş bir akrana sahip olacak. Ekran boyutunun 6,5 veya 6,8 inç arasında olması tahmin ediliyor.

Telefonda 90 Hz yenileme oranı olacağı düşünülüyor. Bununla birlikte telefonun ekranı Full HD+ çözünürlükte olması tahmin ediliyor. Yeni tasarımda arka yüzün cam olacağı ve kullanıcıları 3 tane kameranın beklediği biliniyor. Telefonun piyasaya çıkışı konusunda net bilgi bulunmuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: motorola edge, motorola
Bunu beğenen ilk kişi ol.