tarafından - Mart 17, 2020
173 görüntüleme

Önde gelen teknoloji şirketi Huawei piyasaya çıkartmış olduğu ultra ince dizüstü bilgisayarı ile gövde gösterisi yapıyor. Özellikle Türkiye'de bu dizüstü bilgisayarı almak için sıraya giren müşteriler bulunuyor. Sonunda Huawei'nin Türkiye'de satışa sunduğu Matebook D 15 oldukça farklı ve şık tasarıma sahip bulunuyor. Özellikle Türk insanı Huawei markasını oldukça sık tüketiyorlar. Geçen Kasım ayında tanıtımına başlanan Matebook D 15 dizüstü bilgisayarı artık alıcılarını Türkiye'de bekliyor.

Tasarım Harikası Huawei Matebook D 15

Teknoloji devi Huawei yapacağını yaparak tasarım harikası ultra ince diz üstü bilgisayarını piyasaya çıkarttı. Huawei Matebook D 15 özelliğinden bir tanesi dokunmatik telefonlarınızda kaydetmiş olduğunuz görüntü ve videoyu doğrudan bilgisayara aktarıyor. Aynı zamanda çoklu ekran uyumu desteğini bünyesinde bulunduruyor. Huawei Matebook D 15 dizüstü bilgisayarı Huawei Share özelliğine sahip bir bilgisayardır. Artık akıllı telefonlarınızla bilgisayarınız arasında bir sınır kalmıyor.

Huawei Matebook D 15 Teknik Özellikleri

Huawei Matebook D 15 dizüstü bilgisayarı ultra ince olup 15.6 inç boyutundadır. FullView ekrana sahiptir. 1920X1080 çözünürlüğe sahip bilgisayardır. AMD Ryzen 5 işlemcisine sahiptir. Ürün yaklaşık 4 gün sonra alıcısıyla buluşuyor. Ürünün Türkiye'de ki satış fiyatı 4599 tl olarak belirlenmiş ve raflardaki yerini bu fiyattan alacaktır. Kullanmak isteyen kişilerin beklentilerini hem tasarımı hemde özellikleriyle fazlasıyla karşılayacak bir diz üstü bilgisayarıdır.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.