tarafından - Mart 18, 2020
84 görüntüleme

Apple, geçtiğimiz günlerde iPod Pro modelinin tanıtımını yaptı. Bu tanıtımda ayrıca 2020 model MacBook Air modelini de müşterilere duyurdu. Apple'ın bu yeni dizüstü bilgisayarını oldukça güçlendirdiği görülürken, kullanıcılarına bu yeni ürünü sevdirme konusunda kararlı görünüyor.

Teknolojinin devlerinden olan Amerika merkezli Apple şirketi, yeni MacBook Pro modelini aylar öncesinden tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Apple açıklamaları içinde bu bilgisayar ile beraber kullanıcıların en çok eleştirdiği konu olan klavye probleminin de çözüme kavuşturulduğunu ve yeni üreteceği bilgisayarda üstün seviyede makas anahtarı kullanıldığını belirtmişti. Bugün yaptığı duyuru ile ise 2020 model MacBook Air modelinde son nesil klavye kullanarak kullanıcıların memnuniyet düzeyini arttırmayı hedefliyor.

2020 model iPad Pro'sunu çok kısa süre önce duyuran Apple şirketi tüketicilerin beğeneceğini kazanacak olan farklı bir çok özelliğe sahip yeni MacBook Air modelinin de duyurusunu yaptı. Apple bu modelinde 1.2 GHz hız seviyesine kadar dört çekirdekli bir işlemcisi olan ve eski modellere göre en az iki kat daha performans artışının görüleceği şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca Apple'ın yeni model MacBook Air modelinde 256 GB ile 2 TB arasında depolama kapasitesinin de sunulacağı biliniyor.

2020 Model Apple MacBook Air

Apple'ın yeni modem MacBook Air modeli donanım açısından oldukça geliştirilmiş olduğu görülüyor. Yeni modelde Intel Iris Plus Graphics kullandığı belirlenen Apple grafik performansı açısından %80 oranında gelişmişlik sağlamasını planlıyor. Bu yeni modelin performans açısından kullanıcıları oldukça tatmin edeceği düşünülüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: apple, macbook air
Bunu beğenen ilk kişi ol.