tarafından - Mart 18, 2020
71 görüntüleme

HTC'nin yeni çıkardığı VR gözlük Vive Cosmos Elite, oyunculara bir sürprizle geliyor. Kullanıcılar HTC Vive Cosmos Elite'i satın aldıklarında Valve ile yapılan iş ortaklığından dolayı Half-Life: Alyx'i de ücretsiz olarak almış olacaklar. HTC markası, 18 Mart 2020'de Half-Life: Alyx'in geliştiricisi Valve ile ortaklık kurduğunu açıkladı. HTC ve Valve şirketlerinin arasındaki bu anlaşma ile HTC'nin yeni VR gözlüğü Vive Cosmos Elite'i satın alanları bir sürpriz bekliyor.

HTC, yeni gözlüğünün Valve'ın büyük bir merakla beklenen VR oyunu olan Half-Life: ALyx'in ücretsiz bir kopyasını da kullanıcılara sunuyor. 23 Mart 2020'de piyasaya sürüldüğünde HTC Vive Cosmos Elite satın alan kullanıcılara oyunu alabilecekleri bir kod verecek. Kullanıcılar ise verilen bu kod yardımı ile ücretsiz olarak Half-Life: ALyx'in ücretsiz kopyasına ulaşabilecekler.

Half-Life: Alyx Kodu Nasıl Alınır?

Half-Life: Alyx kodu, Tayland, Çin, Japonya, Vietnam, Malezya, Hindistan, Singapur ve Ukrayna dışında bulunan tüm ülkelerde Cosmos Elite kutularının içinde yer alacak. VR gözlüğü 18 Mart 2020'de piyasaya sürüldüğünde oyuncular 23 Mart'ta yayınlanacak Half-Life: ALyx oyununa direkt olarak erişebilecekler.

Fiyatı Ne Kadar?

Piyasada 899 dolardan satışa sunulan HTC Vive Cosmos Elite'ın yanında ücretsiz olarak verilen Half-Life: ALyx çok da çekici bir teklif olmayabilir. Çünkü Half-Life: ALyx'in şu anda Steam'de 82,80 TL 'den satışa sunuluyor. Ayrıca bu iki şirketin ilk işbirliği değil, 2016 yılında da iki şirket ilk SteamVR gözlüğü olan Vive'ı piyasaya sürmek için iş birliği yapmıştır.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: half-life: alyx
Bunu beğenen ilk kişi ol.