tarafından - Mart 19, 2020
158 görüntüleme

Huawei markasının yeni amiral gemisi modelleri olma listesindeki P40 ve P40 Pro modellerinin detaylı render görüntüleri ortaya çıktı. Bu modellerin ekranları ilk kez net bir şekilde görüldüğü bildiriliyor. Huawei markası yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri P40 ve P40 Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor. Huawei'nin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisinin çıkacağı bilgisi verilmiş olunmasına rağmen telefonların tasarımları merak konusuydu. Evan Blass'ın bugün yayınlamış olduğu görsellerle P40 ve P40 Pro'nun en net görüntüleri ortaya çıktı.

Yayınlanan görüntülerden P40 ve P40 Pro'nun ön kısmı net şekilde görülüyor. P40 ve P40 Pro'nun sol üst köşesinde çift ön kamera bulundurmak için kamera yerlerinin ayarlandığı görülüyor. P40 Pro'nun kamera deliği P40 a göre daha geniş olduğu gözlemleniyor. Bunun nedeni olarak P40 Pro'nun kameraya ek tof sensörününde olacağı konuşuluyor.

Huawei P40 Yeni Amiral Gemisi Serisinin Kamera Sayısı ve Renk Seçenekleri

Yayınlanan görüntülerde iki telefonda da sağ taraflarında ses düğmeleri ve fiziksel güç düğmeleri yer alıyor. P40 Pro'nun parmak izi okuyucusu ekranlara gömülü görünürken, ekranın üst kısmında 5G ağ simgesi de vardır. Şimdiye kadar bilinen P40'ın üçlü kamera sisteminin yanı sıra P40 Pro'nun dörtlü kamera sistemi olduğu biliniyor. Huawei yeni amiral gemisi serisini 26 Mart'ta Paris'te bir lansmanla duyuracak. Koronavirüs salgını nedeniyle lansman çevrimiçi olarak yapılacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: huawei, p40, p40 pro
Bunu beğenen ilk kişi ol.