tarafından - Mart 24, 2020
160 görüntüleme

Dairesel kamera sistemleri dokunmatik özelliklere sahip ürünler arasın da yer alıyor. Huawei şirketinin geçen yıl almış olduğu patentin dairesel kamera sistemlerinin bazı özelliklerine uygun olmadığı tespit edildi. Bu yüzden dairesel kamera sistemlerine uygun olan patenti almak için başvuru yaptı. Huawei bu patenti alarak müşterilerine daha iyi hizmet vermek istiyor.

Huawei gibi akıllı telefon üreticisi firmalar daha fazla müşteri kazanmak ve daha fazla satış yapmak için yeni özellikler geliştirerek müşterilerine hizmet vermeye çalışıyorlar. Akıllı telefon üretimin de önde olan firmalar arasın da yer alan Huawei şirketi yeni özellikler ekleyerek daha çok müşteri kazanmak istiyor.

Huawei En Son Dairesel Kamara Sitemleri İle Hizmet Vermişti

Sektörün önde gelen firması Huawei en son piyasaya çıkarmış olduğu ürünle dairesel kamera sistemleri özelliğini devreye sokmuştu. Bu sistemi amiral gemisi serisin de müşterilerinin beğenisine sunmuş idi. Şimdi ise firma dairesel kamera sistemlerinin tasarımını daha iyi yapmak için patent almak için başvuru gerçekleştirdi.

15 Çizime Sahip Olan Özellik

Huawei şirketi 2019 yılında daha önce patent başvurusu yapmıştı. Şimdi ise 15 çizime sahip olacak bu işlevsel halkanın renkli göstergesi için yeni patent başvurusunu yaptı. Huawei şirketinin yeni telefon serisi olan amiral gemisi Mate 30'un etrafın da bulunan halka tasarım olarak benziyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.