tarafından - Mart 26, 2020
145 görüntüleme

Galaxy Fold akıllı telefonuna sahip kullanıcılar Android 10 güncellemesini uzun zamandır bekliyordu. Samsung nihayet güncellemeyi yayınladı. Katlanma özelliğine sahip telefon bu güncelleme ile One UI 2.0 arayüzüne de kavuşuyor.

Samsung firmasının ses getiren ilk katlanabilir telefonu olan Galaxy Fold, 2 bin dolar kadar fiyatı ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Şimdiye kadar güncelleme sırasında alt sıralarda yer alan telefona sonunda güncelleme geldi. İlk olarak Fransa’da yayınlanan güncellemenin yakında diğer ülkelerde de yayılması bekleniyor. İlk olarak telefonun 4G versiyonuna gelen güncelleme şimdiyse 5G versiyonuna da gelmek üzere.

Galaxy Fold Ne Tür Yeniliklere Sahip Olacak?

En çok merak edilense bu güncellemenin neleri getireceği. Mart 2020 güvenlik yamasını içeren güncelleme aynı zamanda One UI arayüzünün son modeline de kavuşuyor. Bunların yanında ağır çekim selfie, yüz tanıma, yerleşik ekran kaydedici, gezinme hareketlerinde yenilik gibi özellikler güncelleme ile telefona eklenecek.

Biraz da telefonun özelliklerinden bahsetmek gerekiyor. Telefon, 7,3 inç ile oldukça büyük. Bunun yanında 12 GB RAM ve 512 GB Depolama alanı ile oldukça doyurucu. Arka ve ön kamera 12 MP çözünürlüğünde olsa da geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Bunun dışında bataryası 4380 mAH olduğundan şarjı uzun süre boyunca kullanmaya yetiyor. İşlemci olarak klasik Snapdragon 855 işlemcisi kullanılıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.