tarafından - Mart 30, 2020
159 görüntüleme

Huawei firması yeni bir telefonunun duyurusunu yaptı. Huawei’nin alt modeli olan Honor markasının ürünü olan yeni telefonun adı 30S olacak. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Honor 30S 7 Nisan’dan itibaren satışa çıkacak. Şirketin Çin’deki etkinliğinde duyurduğu telefon 5G’yi destekleyen bir model olarak göze çarpıyor. Telefonun 5G’li olmasına rağmen uygun bir fiyata satılması bekleniyor. Telefon orta segmentteki telefonlardan biri olarak satılacak. Bu da fiyatın çok yüksek olmayacağını gösteriyor. Ayrıca cihaz orta segmentte olmasına rağmen işlemcisi oldukça güçlü. Cihaz, Snapdragon 865 işlemcili telefonlardan daha güçlü olan bir işlemci ile Kirin 820 5G ile geliyor.

64 MP Kamera

Honor 30S modeli 6.5 inçlik bir ekranla geliyor. FHD bir ekrana sahip olacak telefonda 4 adet de kamera bulunuyor. Telefonun önünde yer alan tek kamera ise 16 MP çözünürlüğe sahip. Cihazda yer alan parmak izi ise cihazın yanında yer alacak. Cihazın arkada bulunan ana kamerası 64 MP, diğer kameralar ise 2, 8 ve yine 8 MP çözünürlüğe sahip. Ayrıca cihazın işletim sistemi de Android 10. RAM 9 GB olurken hafıza ise 128 ve 256 GB’lık seçenekleriyle satılacak.

Hızlı Şarj

Telefonun bir diğer özelliği de 40 Watt’lık hızlı şarjı destekliyor olması. 4000 mAh pili olan cihaz beyaz, siyah ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: huawei
Bunu beğenen ilk kişi ol.