tarafından - Mart 31, 2020
138 görüntüleme

Kısa sürede birçok kullanıcıya ulaşan PUBG oyunu yeni bir oyun modu duyurdu. Yeni mod olan Fantezi Battle Royale kısa süreli olacak. Modun yarından itibaren oyun severlerin beğenisine sunulacak. Oyuncuların bu yeni modda birbirinden farklı sınıfları seçmesinin ardından takımları ile birlikte mücadele edeceği biliniyor. Oyundaki yeni mod oyunculara fantastik bir dünya vadediyor.

Sadece Bir Hafta

Oyun severlere sunulacak olan yeni mod yarın yani 1 Nisan’da başlayacak ve 8 Nisan’da son bulacak. Oyuncuların oyun içerisinde dört fantastik karakterden birini seçmesi ve bu karakterleri savaştırması beklenecek. Oyunun yeni moduna ana lob aracılığıyla erişim sağlanacak. Maçlarda ayrıca dost ateşinin de kapalı olacağı biliniyor. Ayrıca burada kazanılan karşılaşmalar deneyim puanlarına da eklenmeyecek. Yani bir haftalık ekstra bir oyun oynuyor gibi olacaksınız.

Yeni Karakterler

Oyuna gelecek karakterlerden biri barbar adını taşıyor. barbar adlı karakterlerin canları oldukça yüksek ve aynı zamanda yakın dövüşte de oldukça ustalar. Öfkelendiklerinde de çok daha hızlanarak savaşıyorlar. Bir diğer karakter olan avcı karakteri aynı anda birden çok atış yapabiliyor. Ayrıca avcının ışık bombaları bulunuyor. Bu da rakiplerini anında kör eden bir özellik. Bunların haricinde takımdaki arkadaşları iyileştirme özelliği olan bir de Paladin adında bir karakter daha bulunuyor. Ayrıca yeni oyun modunda yeni ekipmanlar ve taşıtlar da bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: pubg, pubg yeni modu
Bunu beğenen ilk kişi ol.