tarafından - Nisan 6, 2020
179 görüntüleme

Google şaşırtmaya devam ediyor. YouTube abonelerine özel olarak çıkardığı bu kapmanya, bazı kullanıcılara özel 3 ay geçerli Stadia Premium abonelik imkânı tanıyor. Seçilen şanslı kullanıcılar güncel tutarda 129 dolar ödemeleri gereken Stadia Premium ayrıcalıklarına ücretsiz sahip oluyor.

Kimler Sahip Olabiliyor?

Google kullanıcıları hangi kriterlere göre seçtiği konusunda bir açıklamada bulunmuyor. Seçilen kullanıcıların e-posta hesaplarına gönderilen mail ile gönderilecek olan ücretsiz Stadia Premium abonelik kullanımı herhangi bir ön duyuru içermediği için bilinmiyordu. Bu kampanyayı kazananlar tarafından twitter ağında paylaşılması sonucu farkına varılan uygulama sonucu tüm aboneler e-postalarını kontrol etmeye başlıyor. Bu paylaşımların hepsi İngiltere'de yaşayan kullanıcılar tarafından paylaşılmış olup, Google tarafından gerçekleştirilen bu kampanya İngiltere'de var olan kullanıcılarına yönelik olduğu düşünülüyor.

Neden Stadia Peremium İçin Kampanya Yapıldı?

Google tarafından 129 dolara ile sahip olunacak bir paket için bölesi bir kampanya başlatılması, yaşanılan bazı sorunlar sebebi ile Stadia Premium'un beklenilen ilgiyi görmemesi sonucu, oyun popülaritesini daha fazla artırmayı amaçlamış olduğu akla geliyor. Google tarafından neden böyle bir kampanya başlatıldığı merak konusu. Bunun altındaki neden ise tamamen Stadia'nın verimlilik göstermemesinden kaynaklı. Üzerinde çalışmaların devam ettiği ve geliştirilen oyunun sonraki dönemlerde oldukça popüler olması bekleniyor. Bilinen en önemli nedenlerden diğeri ise beklenilen hızda olmaması ve yaşanan duraksamalar.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: google, stadia premium
Bunu beğenen ilk kişi ol.