tarafından - Nisan 6, 2020
85 görüntüleme

Geçen ay iki akıllı telefonunu duyuran bir zamanların teknoloji devi Nokia, yeni mobil amiral gemisini piyasaya sürecek. Nokia tarafından PureView 9.3’ü sektöre sürme girişimleri hız kazandı. Bu anlamda ortaya atılan yeni söylentilere göre 2020 yılı ikinci çeyreğinin sonlarına doğru piyasada olması amaçlanan PureView 9.3 biraz gecikecek. Tanıtımın dahi 2020 senesi kapsamında ikinci yarının sonlarına kaldığı ileri sürüldü.

Piyasadaki Yerini Geri Almayı Amaçlıyor

Yeni model akıllı cihazları ile sektöre çok hızlı bir giriş yapan ve ayrıca yerini bir am önce geri kazanmayı planlayan Nokia, geçen haftalarda ilk 5G cihazı olan Nokia 8 nokta 3'ü tanıtmıştı. Bu anlamda 8.3 Nokia 5G beraberinde aynı zamanda akıllı mobil Nokia 1.3'ü tanıtmıştı.

Nokia Piyasaya Geri Döndü

Uzun süren bir sessizlikle beraber sektöre dönen Nokia; ilk tanıttığı telefonun ardından hız kesmeden ikincisini tanıtmıştı. Şimdilerde ise yeni amiral gemisi olan telefonunun tanıtılması ön görülüyordu. Fakat korona virüs engeli neticesinde erteleme kararı aldı. Bu anlamda ortaya atılan bilgilere göre Nokia aracılığı ile yeni amiral cihazının adıda 2019 yılında yayınlanan PureView’den yola çıkıp PureView 9.2 olacağı iddiaa edilmişti. Nokia 9.2 telefonunun 2020 senesinin ilk yarısında sektörde bulunacağı gelen iddialar arasındaydı. Daha sonra bu tarihin yılın ikinci yarısına çekildiği şirket tarafından açıklandı.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: nokia, pureview 9.3
Bunu beğenen ilk kişi ol.