tarafından - Nisan 8, 2020
187 görüntüleme

Windows 10, ABD'li dünya devi Microsoft tarafından geliştirilmişti. Geliştirilen yazılım, bugün birçok bilgisayara hayat vermektedir. Şirket, genellikle yazılımın geliştirilmesi için çalışıyor. Ara ara ise kullanıcılarına yeni temalarda geliştirip, yüklemektedir. Microsoft şimdilerde kullanıcılarına, 4 yeni tema paketi sundu. Bu tema paketlerinin her birinde en az 10 adet, 4K wallpaper yer almaktadır.

Şirketin yayınlamış olduğu tema paketleri, kullanıcılarının hayli ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Yüklenilen içerikler birbirinden farklı benzersiz görüntülere sahip. Üstelik şirket, bu yeni çıkardığı tema paketlerini kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmakta. Microsoft tarafından hediye edilen, Windows 10 paketlerini indirip, bilgisayarınız üzerinde test edebilirsiniz. Birbirinden farklı içerikler paketlerde yer almaktadır.

4 Farklı Tema Paketi

Bu 4 farklı paketin en başında, kaktüs çiçekleri paketi yer alıyor. Bu pakette, kaktüs üzerindeki çiçeklerin güzelliğini fark etmek mümkündür. Çiçeklere karşı ilgisi olan herkes, kaktüs paketine bayılacaktır. Tema paketlerinin ikinci sırasında ise, ahşap yol ve köprüler yer almaktadır. Ahşap yol ve köprüler doğa sever her bireyin ilgisini çekmekte. Bilgisayarına bu temaları kuran kişiler, adeta doğa ile iç içe yaşamaya başlayacaktır. Temanın üçüncü teması çöl seven herkesin ilgisini çekmektedir. Çıkarılan bu çöl teması, çölün tüm güzelliklerini içtenlik ile ortaya sunmaktadır. Dördüncü ve son olan tema ise kilden yapılan malzemeler. Kilden yapılan malzemeleri severler, kullanmasından hoşlanan herkes için uygun bir temadır.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: windows 10, tema paketi
Bunu beğenen ilk kişi ol.