Deniz Köse
tarafından - Mayıs 2, 2020
277 görüntüleme

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile evleniyor mu? sorusunun cevabı arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya birkaç ay önce birlikteliklerini duyurmuşlardı. Koronavirüs salgını sebebiyle evlerde uygulanan karantina sürecinde ise ikilinin 45 gündür aynı evde kaldığı öğrenildi. Cem Yılmaz'ın evlenme teklifi ettiğine dair söylentiler ise gündeme geldi. 

 

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile evleniyor mu? sorusunun yanıtı gündemde sıklıkla konuşulmaya başladı. Birkaç ay önce birlikteliklerini duyuran çiftin, koronavirüs salgını nedeniyle ev karantinası uygulanılan şu günlerde 45 gündür aynı evde kaldıkları bildirildi. Cem Yılmaz’ın ise Serenay Sarıkaya’ya evlenme teklifi ettiği yönünde iddialar ortaya atıldı . Peki Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile evleniyor mu? 

 

CEM YILMAZ SERENAY SARIKAYA İLE EVLENİYOR MU?

Oyuncu Serenay Sarıkaya (28) ile komedyen Cem Yılmaz (46), geçtiğimiz şubat ayında Atina sokaklarında aşkları belgelenmişti. Bu görüntülerin ardından ise birliktelikleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan corona virüs salgını sebebiyle 45 gündür aynı evde olan çift, birbirlerini daha iyi tanıyarak adeta evlilik provası  yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programının haberine göre; Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın önünde diz çöküp evlenme teklifi etti. Serenay Sarıkaya'nın, ünlü komedyenin evlilik teklifine ise "Evet" yanıtını verdiği öne sürüldü. Konuya ilişkin çiftten resmi bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

 

 

 

 

Yayınlanan: Gündem, Eğlence
Beğen (2)
Yükleniyor...
2