tarafından - Ağustos 28, 2019
102 görüntüleme

İnternet ortamında yer alan bir habere göre, Güney Koreli teknoloji devi Samsung firması Galaxy M serisi içerisinde yer alacak olan 6000 mAh gücüne sahip bataryalı bir telefon geliştiriyor. Samsung'un bu yeni cihazına dair hem internet ortamında hem de teknoloji kulislerinde birçok kanıt belirmiş durumda. Bu iddianın ortaya çıkış noktası ise bir reklam görseli. Reklamın görseline bakıldığı zaman fotoğrafında büyük puntolarla 6000 yazması kullanıcıların dikkatini çekmiş durumda.

Aynı zamanda reklam görselinde yer alan #GoMonster etiketi de dikkatleri çeken ayrı bir unsur. Etikette bulunan M harfinin farklı bir renkte kullanılması birçok kişinin kafasının karışmasına neden olmuştu. Ortaya atılan bir iddiaya göre Samsung firması bunu algıda seçicilik için kullandı. Reklam görselinin gerçek olduğu varsayılırsa, görselin Galaxy M serisine ait olduğu söylenebilir. Samsung'un hali hazırda tanıtımı beklenen Galaxy M20 ile Galaxy M30 serisi telefonlarında 6000 mAh gücüne sahip olan bataryaları kullanması da muhtemel.

Galaxy M20 ya da Galaxy M30'da 6000 mAh Batarya İddiası

Güney Koreli teknoloji devi Samsung firmasının her modelinde farklı bir özelliği piyasaya sürmesi ve bu özelliklerinden kullanıcılarının olumlu geri dönüşler yapması firma adına oldukça önemli. Yeni nesil cihazlarında batarya seviyesini her modelinde yükselten Samsung için 6000 mAh batarya kapasitesine sahip cihazlar üreteceği hakkında bir iddia ortaya atıldı. Bu batarya kapasitesinin Galaxy M20 ya da Galaxy M30 cihazlarından her hangi birinde bulunması olası.

Bazı iddialara göre ise her ikisinde de bu bataryanın kullanımı söz konusu. 6.000 mAh batarya kapasitesine sahip bir cihazın geçtiğimiz günlerde haberinin çıkması kullanıcıların dikkatini çekmişti. Birçok kişi tarafından bu cihazın Samsung Galaxy M20s olduğu sanılsa da cihaza dair her hangi bir bilgi paylaşımı yapılmamıştı. O zamandan beri sessizliğini koruyan Samsung firması Galaxy M30 modelinin piyasaya sürülmesi için bekliyor. İlk olarak Hindistan ülkesinde piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy M30 cihazının batarya kapasitesine yönelik fikir elde edebilmek için kullanıcıların beklemeleri gerekecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.