tarafından - Eylül 12, 2019
150 görüntüleme

Microsoft, iPhone kullanıcılarını kazanmak için cazip bir kampanya başlattı. Kampanya, ABD, Avustralya, Kanada, Birleşik Krallıkta hayata geçti. Buna göre, Microsoft, eski iPhone cihazlarını getirene, Note10 için 650 dolara varan indirim sunuyor. Microsoft'un, İOS müşterilerini Android kullanmaya ikna etmek için başlattığı kampanyanın nasıl ses getireceği merak konusu oldu. Bakalım insanlar bu kampanyaya nasıl tepki verecekler. Bundan daha önemlisi, bakalım, İOS işletim sistemine sahip olan iPhone Microsoft'un kampanyasına bir karşı atak düzenleyecek mi? Bu sorulara şimdilik yanıt vermek imkânsız. Ancak, kullanıcıların kampanyaya nasıl ilgi göstereceği belirleyici olacaktır. Bunun için 22 Eylül gününe kadar beklemeliyiz. Belki bunun ardından, Microsoft'tan başka bir hamle gelebilir ya da iPhone bir karşı kampanya başlatabilir.

Microsoft 650 Dolar İndirim Sunuyor

Android cihazlar ile İOS cihazlar arasındaki rekabet yeni bir boyut kazandı. Buna göre, teknoloji devi Microsoft, eski iPhone cihazlarını getirenlere yeni Note10 için 650 dolara varan indirimler sunuyor. Kampanya, ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya'da geçerli. Bu ülkelerde kampanyadan yaralanmak isteyen kişiler doğrudan Microsoft mağazalarına giderek değişimi yapabiliyorlar. Müşterinin hangi oranda indirim alacağı, verdiği cihaza göre değişiyor.

  • Microsoft en fazla 650 dolar indirim veriyor.
  • iPhone X serisi için 650 dolar indirim sunuyor
  • iPhone 8 model telefonlar için, 450 dolar indirim sunuyor
  • Samsung Galaxy S10, telefonlara 650 dolar
  • Samsung Note9, 650 dolar
  • Google Pixel 3, 650 dolar
  • Note8, 450 dolar
  • Google Pixel 2, 450 dolar
  • Samsung Galaxy S9, 450 dolar

Görüldüğü gibi Microsoft sadece iPhone cihazları değil Android işletim sistemine sahip olan cihazları da alıyor. Bununla beraber, yeni Note10 için alınacak indirim miktarı farklı cihazlara göre değişiyor. Maksimum indirim 650 dolar olurken minimum indirim ise 450 dolar oluyor.

Kampanya, başta ABD olmak üzere, Avustralya, Kanada ve Birleşik Krallık'ta geçerli. Türkiye kampanyadan yararlanamıyor.

Kampanya 22 Eylül'de sona erecek. Önemli bir diğer nokta ise, online mağazaların kampanyaya dahil olmamasıdır. Müşteriler, kampanyadan sadece yerel mağazalarda faydalanabiliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.