tarafından - Eylül 16, 2019
71 görüntüleme

Cep telefonu modellerine her geçen gün farklı özellikler ekleniyor. Ünlü cihaz markası Meizu'da bu akıma ayak uyduruyor. Sabah saatlerinde telefon piyasasında yayınlanan bir haberde Meizu'nun 17 serisine kavisli ekran tasarımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Meizu'dan Yeni Cihaz Geliyor

Uzun bir zamandır bünyesinde iç sıkıntılar yaşayan cep telefonu şirketi Meizu, piyasada istediği gibi bir atakta bulunamıyordu. Bugünlerde ise Meizu’nun yeni akıllı mobil telefonu Meizu 17’nin kavisli ekrana sahip olan muhteşem tasarımı nihayet ortaya çıktı. Kullanıcılar tarafından merak uyandıran bu telefonun kavisli bir ekrana sahip olması tercih sebebi olacak gibi görünüyor.

Tasarım Harikası Telefon

Meizu, akıllı mobil cihaz sektöründe istediği gibi bir sonuç elde edemeyerek sıkıntılı bir durumda yer alıyordu. Bununla birlikte şirket geçtiğimiz dönemlerde Çin genelinde hizmet veren bazı perakende işletmelerini sonlandırmak durumunda kalmıştı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen şirket, Çin telefon pazarında yeni amiral gemisi Meizu 16s Pro’yu piyasaya sürerek dikkatleri bir anda üzerine çekmeyi başarmıştı. Meizu’nun 17. serisini tanıtacağına dair söylentiler piyasada konuşuluyordu. Görünüşe bakıldığında bu söylentiler doğru çıktı ve Meizu 17’nin şahane kavisli ekran tasarımı gün yüzüne çıktı.

Kavisli Ekrana Sahip Olan Telefon

Meizu 17 serisi farklı bir şekilde kavisli ekrana sahip olacak. Düzenlenen etkinlikte yayınlanan telefonun resimde de görülebildiği üzere cihaz, Meizu’nun amiral gemisi telefonlarına bir hayli benziyor. Fakat bu farklı tasarımda değişik ve ilginç olan bir konu yer alıyor. Bu da mobil telefonun kavisli tasarım bir ekrana sahip olması. Çinli akıllı mobil cihaz üreticilerinin bir çoğu Vivo’nun yekpare ekran tasarımına geçeceğinden bu tasarım gayet anlaşılabilir durumda görünüyor. Arka bölümde ise 48 MP’lik hd kalitesinde bir kamera yer alıyor. Fotoğrafta ise sadece klasik renkte iki çeşit gösterilmiş. Bu renkler siyah ve beyaz olarak seçilmiş. Meizu 16s’te de olduğu gibi bu telefonun görselinde de 3,5 mm’lik bir jak girişi kesinlikle yer almıyor. Meizu, amiral gemisi tasarımını değiştirmeyeli tam olarak 2 yıl oldu ve Meizu 17, büyük değişikliğe giden ilk model olarak satış yapacak.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.