tarafından - Eylül 19, 2019
116 görüntüleme

Ubisoft’a ait Paris stüdyosu eliyle geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakingpoint’in açık betası olan PlayStation 4, bilgisayarlar ve Xbox One ortamları adına 26 Eylül tarihinden 30 Eylül tarihine değin devam ediyor olacak. Açık betada oyunculara tecrübe edebilecekleri pek çok sayıda seçenek sunuluyor.

Ghost Recon: Breaking Point’e Erişim Yerleri

Ghost Recon: Breakingpoint oyununun açık betasının hizmete sunulmasına neredeyse oldukça az bir zaman kalmasıyla beraber oyun severlerin de heyecanı git gide yükselişe geçiyor. 26-30 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan açık beta PlayStation 4 sürümüne hem bilgisayar hem de Xbox One üzerinden ulaşım sağlanıyor olacak. Betadan evvel bir ön yükleme ise 24 Eylül tarihinde oyunculara sunuluyor.

Açık Beta İle Beraber Hizmete Sunulacak Özellikler

1. PvP: Beta oynayanlar ilk defa Tom Clancy’s Ghost Recon Breakingpoint serisinin PvP modu olan Ghost War’u deneyimleyecek. Oyun içerisinde dört adet harita (Skell Port, PMC Camp, Cold War Bunker ve Deserted Harbor) ile bir mod (eliminasyon) yer alıyor olacak.

2. Kesimler: Infinity, Fen Bog, Sinking Country, New Argyll, Mount Hodgson ve Smuggler Coves olacak.

3. Drone Kesimleri: Uygun birtakım kesimlerde üç ayrı Drone Bölgesi yer alıyor. Bu durumda hasımlarınıza karşı kabiliyetlerinizi test edebiliyorsunuz. Murmurs (küçük drone’lar), Aamon (orta büyüklükteki drone’lar) ve Behemoths (ağır zırhları ve silahları bulunan drone’lar) şeklinde üç ayrı bölgeden oluşuyor.

4. Vazifeler: Faction, Auroa ve Greenstone Operasyonları vazifeler arasında bulunuyor. Greenstone Operasyonları ana hikâyeden beş görevi kapsarken, Auroa üç yan görevden ve Faction ise günlük olarak 12 yeni görevin yanı sıra müsait olan her kesimde günlük olarak iki Faction görevi oynanabilir olacak.

Açık beta dâhilinde yer almayacak özelliklerden biri ise ana oyun içerisindeki kayıtları taşıyamama durumu olacak. Ancak yine de hizmete sunulacak olan birtakım özellikler de oyunu açık beta üzerinde tecrübe ettikten sonra alıp almayacağınız yönünde bir karar vermeniz hususunda son derece yeterli olacak gibi görünüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.