tarafından - Eylül 20, 2019
65 görüntüleme

Nvidia, bulut oyun uygulaması olan GeForce Now’un arayüzünü bugün sabah saatlerinde son olarak güncelledi. Giderek büyüyen oyun kategorisinde oyunları seçmek, eski arayüzde biraz daha zorlu bir aşamaydı. Dev şirket, bu zorlu süreçleri görerek kullanıcı dostu yeni bir arayüz sundu.

Bulut Oyun Platformuna Son Güncelleme

Nvidia’nın bulut oyun platformu olarak işlem yapan GeForce Now, 2019 yılının şubat ayında, kullanıcı arayüzünde son versiyon bir güncelleme yaptı. Bu yeni arayüz, Netflix ekranı açıldığında karşıya çıkan görüntüye birebir olarak benziyordu.

Popüler Oyunlar İlk Sırada

Uygulama açıldığı anda en popüler ve en çok oynanan oyunlar listenin ilk sırasında yer alıyor. Bu listenin sonrasında ise yeni çıkan oyunlar ve ücretsiz oyunlar gibi seçenekler listeleniyordu. Ancak hiçbir detay alfabetik soraya göre düzenlenemiyordu.

Oyun Desteği

GeForce Now'ın oyununu destekleyip desteklemediği pratik bir şekilde görülmek istenildiğinde ise mutlaka Nvidia’nın web sitesine tıklamak gerekiyordu. Bu konuyla ilgili olarak Nvidia'nın bulut oyun servisinin sonbahar aylarında Android sistemine geleceği konuşuluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.