tarafından - Eylül 23, 2019
81 görüntüleme

Xiaomi’nin yeni ürettiği telefonun kamera çözünürlüğünün 100 megapiksel olduğu iddia ediliyordu. Sonunda firma tarafından yapılan açıklama ile bu iddialar doğrulandı. Yeni ürün Mi Mix Alpha 100 megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olacak.

Xiaomi Etkinlikle Ürünlerini Tanıtacak

Çinli üretici firma Xiaomi yeni ürettikleri ürünlerin tanıtımını bir etkinlik düzenleyerek yapacak. Tanıtım yapılacak ürünler arasında Mi Mix Alpha isimli telefonda bulunuyor. söz konusu telefonun 100 Mp çözünürlüğünde olacağı doğrulanırken etkinlik öncesi telefonla çekilmiş olan bir fotoğrafın paylaşımı da yapıldı. Paylaşılan fotoğrafın 8 kez yakınlaştırma sonrasında bile çözünürlüğü kaybetmediği fotoğraflarla kanıtlanmaya çalışılıyor.

Samsung Marka Kamera Sensörü Kullanıyor

Çinli üretici firma ürünlerinde Samsung ile çalışıyordu ve son üretim olan Mi Mix Alpha ürününde de Samsung ile çalışıldığı ortaya çıktı. Firma bu ürününde Samsung’a ait ISOCELL Bright HMX kamerayı kullanarak üstün bir çözünürlük sunuyor.

Etkinlik Merakla Bekleniyor

Son zamanlarda hızlı bir yükselişte olan Xiaomi’nin düzenlenecek etkinlikte paylaşacağı ürünler merakla bekleniyor. Etkinlikte tanıtılacak olan Mi Mix Alpha isimli telefonun internette dolaşan iddialardaki özelliklere sahip olup olmayacağı merakla bekleniyor. İddialara göre bu ürün Snapdragon 855+ işlemciye ve 1 TB depolama alanına sahip olacak. Gözler gerçek özelliklerin açıklanması için etkinlik gününe çevrilmiş bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.