tarafından - Eylül 24, 2019
130 görüntüleme

Epic Games, popüler oyunu Fortnite için iki büyük değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Bir sonraki büyük güncelleme ile gelmesi planlanan ilk değişiklik ile artık oyuncuların yeteneklerine ve seviyelerine göre eşleşmeleri mümkün olacak.

Daha Adil Maçlar

Bu değişiklik ile oyunda yer alan maçların daha adil olması beklenirken, firma oyuncuların artık yetenek seviyelerine uygun rakiplerle eşleşeceğini duyurdu. Bu yeni eklenecek özellik ile oyunun daha rekabetçi bir yapıya kavuşması bekleniyor. Ancak üst düzey oyuncuların genel olarak bu konudan şikâyetçi oldukları, açıklama sonrası bildirilen görüşler de ortaya çıkıyor ve bu yeni ekleme bir şikâyet konusu haline geliyor.

Botlar

Firmanın, büyük güncelleme ile getireceği ikinci büyük değişikliği ise oyuna botların gelmesi. Bu sayede, en büyük şikâyet konularından biri olan, oyuncuların yeterince pratik yapamamaları noktasında çözüm bulunuyor. Artık botlar sayesinde, yeteri kadar pratik yapma şansı ile oyuncuların gelişimine yardım hedefleniyor.

Farklı Bir Boyut

Bu iki köklü değişiklik ile tamamen farklı bir boyuta geçecek olan oyun, bu yeni haliyle oyun çevrelerinde çok merak ediliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.