tarafından - Eylül 26, 2019
182 görüntüleme

Akıllı telefonlarındaki duvar kâğıtlarının kendilerini yansıtmasını isteyen kişiler için uygulama geliştiricileri zedge isimli uygulamayı üretmişlerdir. Kişiler bu uygulama ile kendi zevklerini yansıtacak duvar kâğıtlarına sahip oluyorlar.

Zedge Uygulaması Nedir?

Zedge uygulaması kişilerin telefonlarına duvar kâğıdı ve zil sesi seçebilmeleri için geliştirilen bir programdır. Zedge isimli programın akılla telefonlara indirilmesi ile eşsiz güzellikteki duvar kâğıtları akıllı telefonların ekranlarını süslüyor. Bu uygulama ile zevkli duvar kâğıtlarının ekranlarını süslemesini isteyen kişilerin ilk yapması gereken zedge ismini alan programı telefona indirmek oluyor. Bu program google play store uygulaması üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Daha sonra ise duvar kâğıtların incelenerek zevke en fazla hitap eden seçilip akıllı telefonun ekranını süslemesi sağlanabiliyor. Bu uygulamada yer alan tüm duvar kâğıtları full hd özellikli ve yüksek çözünürlük özelliğinde olduğundan bu duvar kağıtları telefonun ekranına koyulduğunda kaliteli bir görüntü sağlıyor.

Zedge Duvar Kâğıdı Kategorileri

Zedge çok geniş bir duvar kâğıdı yelpazesine sahip bir uygulama olduğu için çok değişik duvar kâğıtlarını kullanma imkânı sağlıyor. Kişiler zedge uygulaması sayesinde telefonlarının uzay temasında görünmesini sağlayabiliyorlar. Uzay temasını kullanmak isteyen kullanıcılar ekranlarını Samanyolu galaksisi, Mars, Plüton, Neptün, astronot, uzay mekiği, yıldız ve diğer gezegenlere ait resimlerle süsleme imkânına sahip oluyorlar. Otomobil tutkunu olan akıllı telefon kullanıcıları için eşsiz otomobil temalı duvar kâğıtları bulunuyor. Ekranlarında duvar kağıdı olarak otomobil teması olsun isteyenler Mercedes, BMW, Nissan, Lamborghini, İmpala ve Vosvos gibi tutkunu oldukları araç modellerini seçerek duvar kağıdı yapabiliyorlar. Bu sayede tutkunu oldukları araçlar telefonları ile birlikte her an yanlarında olmuş oluyor. Oyun tutkunları içinde programda oyun temalı duvar kâğıtları bulunuyor. Kişiler bunlardan istediklerini seçip ekranlarına koyabiliyorlar. Sinema, dizi ve film hastaları içinde filmlere ve dizilere ait temalar bulunuyor. Örneğin kişiler Breaking Bad, Games of Thrones, Leyla ile Mecnun, Joker, Sherlock, Yüzüklerin Efendisi ve Star Wars gibi filmlerin ve dizilerin temalarını ekranlarında kullanabiliyorlar. Doğaya tutkun olanlar içinde çeşitli manzara resimleri uygulama içinde yer alarak onların taleplerine sunuluyor. Kişiler beğendikleri doğa resimlerini akıllı telefonlarının ekranlarına koyabiliyorlar. Bunlar dışında daha bir sürü kategoride duvar kağıdı bulunuyor ve akıllı telefon kullanıcılarının önüne sunuluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.