tarafından - Eylül 30, 2019
112 görüntüleme

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni ara yüzü olacak EMUI 10 şirketin üst düzey ürünlerinden başlayarak telefonlara ulaşmaya başlıyor. P30'un Pro model cihaza yapılacak EMUI 10 güncellemesi sonrası ciddi derecede bir performans artışı ile birlikte görsel yeniliklerde geliyor.

Performans Artışı

EMUI 10 ile gelen yenilikler neler kısaca bir bakalım. Güncelleme ile gelecek yeni arayüzde hız ve performans konusunda vaat edilenler büyük. Artık dosya kopyalama işlemleri çok hızlı bir şekilde yapılabilecekken, oyunlarda sorunsuz ve hızlı geçişlerde yapılabiliyor olacak. EMUI 10 güncellemesi sonrasında Huawei, P30 Pro cihazlarda kullanıcıların gecikme yaşamaksızın yüksek performans ve hıza kavuşmaları bekleniyor.

Görsel Şölen

Huawei daha önce küçük görsel değişikliklere giderken bu güncelleme ile ciddi değişikler getiriyor. Bu değişikliklerin ilki ile ayarlar kısmında, önceden liste şeklinde bulunan arayüz değişiyor. Yeni dizaynda aradığınızı bulmak artık çok daha kolay olacak. Diğer değişim ise bildirim panelinde karşımıza çıkıyor. Bu tasarım ile, dairesel ikonlar göze çarpıyor ve animasyonlu geçiş olanağı tanıyan bildirim simgeleri geliyor.

Yine bu arayüz ile gelecek olan Gelişmiş Karanlık Mod, aktif olduğunda cihazdaki tüm uygulamalar karanlık moda geçiyor. Ayrıca siyahtan doğrudan beyaza çevirme yerine, gri renklerin de olduğu ve gözü yormayacak bir mod geliyor. Uygulama simgeleri de yuvarlak ve aralıklı düzene kavuşuyor. Huawei bu şekilde telefon arayüzünü modern tasarıma ulaştırıyor. Uygulamaların üzerine basıldığında görebileceğimiz animasyonlar da olaya ayrıca bir renk katıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.