tarafından - Ekim 1, 2019
101 görüntüleme

Fortnite oyunu bu yıl 11.sezonuyla karşımıza çıkıyor. Oyunun bu yılki yeni versiyonunda birçok yenilik de kullanıcıları bekliyor. Oyun ile ilgili piyasaya çıkan fotoğraflara bakıldığında oyundaki haritada oldukça fazla değişiklik yapıldığı görülüyor. Dünyadaki popülerliği en fazla olan oyunlardan biri olan Fortnite oyununun haritasının yeni baştan tasarlanacağı iddiaları zaten ortada dolaşırken gerçekliği kesinleşmese de fotoğraflar da bu iddiaları oldukça güçlendirdi denilebilir.

Yepyeni Bölgeler Geliyor

Oyunda her geçen yıl yeni bir güncelleme ve görünüm geliyor. Daha önce de oyuna çöller ve donmuş alanlar eklenmişti. Ancak ortaya atılan yeni fotoğraflardan birinde bu kez haritanın tamamen değişeceği iddiası güçlendi. Bu yeni lokasyonda Sunny Shores, Camp Cod, Mountain Meadow, Slurpy Swamp, Weeping Woods ve Dirty Docks gibi isimlerin bulunduğu belirtiliyor.

Yeni Oyunculara Kolaylık Sağlanacak

Fortnite oyununun geliştiricisi olan Epic Games de yeni sezonla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Açıklamalarda yapay zekanın daha etkili olacağı söylenirken ayrıca yeni oyunculara da müjde geldi. Buna göre deneyimi olmayan ve oyuna yeni katılan oyuncular oyun içerisindeki eski oyuncuların kendilerini hemen öldürmemeleri için daha iyi bir eşleştirmeye tabi olacak. Ancak bazı oyuncular, güçlü oyuncuların karşılarında güçlü oyuncuların olmasından hoşnut olmayacağını düşünüyor. Oyunun eski sezonlarının yayınlanma süresine bakıldığında yeni sezonunun 6-10 Ekim 2019 tarihinde oyuncuların kullanımına sunulması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.