tarafından - Ekim 1, 2019
119 görüntüleme

Telefon üzerinden oynanan Call Of Duty; Mobile, artık pc üzerinden oynanabilecek. Oyun android telefon üzerinden oynanan bir oyundu. Yeni versiyonu, bilgisayar üzerinden rahatlıkla oynanabilecek. Oyun, GameLoop Android emilatörü olmadan oynanamıyor. Bu nedenle GameLoop Android emilatörü bilgisayara kurulması gerekir.

1 Ekim 2019 tarihinde piyasaya çıkacak olan Call Of Duty; Mobile, telefon ve pc üzerinden oynanabiliyor. Yeni versiyonu, hem bilgisayardan, hem de telefondan kolaylıkla oynanabilecek. Oyun severlerin merakla beklediği Call Of Duty; Mobile, pc’de oynanabilir özelliği ile oyun severlerin karşısına çıkıyor. Pubg modu benzeri Battle royal moduyla piyasaya çıkacak olan oyun, 12 değişik haritadan oluşuyor. Bu değişik haritalara 100 değişik kişi katılabiliyor. Bu özelliği ile oyun oldukça heyecanlı olacağa benziyor. Online üzerinden oyun oynamak isteyenler için güzel bir haber.

Özel Anahtar Haritalama

Bunun yanı sıra Android GameLoop, klavye ve mause desteğinin yanı sıra, özel anahtar haritalama seçeneğini de sunacak. Bu sunulan destekler, pc üzerinden oyun oynamayı daha kolay hale getiriyor.

Mause, klavye ve ‘özel anahtar haritalama’, seçenekleri, oyun kalitesini olumsuz yönde etkilemiyor. Oyunun yapımcıları, pc üzerinden bu oyunun rahatlıkla oynanabileceğine dikkat çekiyor.

Sadece PC'den Girenler Birbiriyle Eşleşecek

Sunucuya bağlanma ve Gameloop emilatörü, oyunun oynanabilmesi için gerekli olan iki önemli şık. Bu konuda dikkat çekici diğer bir konu eşleştirme. Game Loop kullananlar pc kullanıcıları, sunucu tarafından algılanacak ve Game Loop kullanarak pc’de Call Of Duty; Mobile oyunu oynayanlar, sunucu tarafından eşleştirilecek. Yani eşleştirme de sadece pc oyuncuları eşleşebilecek.

Oyun dünyasında, Call Of Duty; Mobile, Android oyunların pc’de oynanması konusunda yeni bir çığır açtı. Bu konuda yeni ve etkili bir yöntemi piyasaya sunan Call Of Duty; Mobile, diğer oyunlar için emsal teşkil edecek.

Oyunun diğer bir avantajı ise yüksek özelliklere sahip bilgisayara ihtilyaç duymamasıdır. Her hangi bir bilgisayarla oyunun oynanabileceğine dikkat çekiyor. Yüksek özelliklere sahip bilgisayarların pahalı olması, oyuncular için problem meydana getiriyordu. Oyunun yüksek özelliklere sahip bilgisayara ihtiyaç duymaması, oyuncular için sevindirici bir gelişmedir.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.