tarafından - Ekim 1, 2019
166 görüntüleme

Rockstar Games tarafından oluşturulan ve sunulan macera türündeki en güzel oyunlardan biri olan Red Diad Online oyunu oyuncuları ilginç etkinlikler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Oldukça ilginç konular ile gündeme gelen oyuncular son yaptıkları ile de kendilerinden söz ettirmeye ve oldukça şaşırtmayı başardı. Bir grup oyuncu bir araya gelerek ilginç bir etkinlik oluşturdu. Etkinliğin detayları şu şekilde; Bir grup oyuncu bir araya geldi ve ellerinde çorba kaseleri ile haritanın tamamını turladılar. Aynı zamanda etkinlik gerçekleştirildiği esnada ekran görüntüsü aldılar ve youtube üzerinden paylaşım yaparak yaptıkları etkinliği tüm dünya ile paylaştılar. Oldukça ilginç bulunan bu etkinliği anlaşılan farklı türleri de geleceğe benziyor.

Bu Tür Etkinlikler Nasıl Yapılıyor

Xbox One ve PlayStation 4 için gelitirilmiş ve sunulan Red Diad Online oyunu bilindiği üzere çok kişi ile oynanılan bir oyun versiyonudur. Bu tür harita etkinliklerine daha öncede rastlanılmış olup ilginç konulara değinildiği görülmüştü. Fakat bu sefer ki çorba gezisi herkesin oldukça dikkatini çekmiş durumda. Harita üzerinde yapılan yürüyüşlere farklılık getirmek isteyen oyuncular olayı oldukça farklı bir boyuta taşıdı ve istedikleri farkındalığa sanırım ulaştılar. Ünlü paylaşım platformu olan Reddit üzerinden haberleşen Red Diad Online oyuncuları etkinliklerine ilk olarak bir isim koyarak başladılar. Çorba yürüyüşü olarak adlandırdıkları etkinliklerine organize olduktan sonra 20'den fazla Red Dİad Online oyuncusu haritanın güneybatı bölgesinde bir araya geldiler ve daha sonra çorba hazırlamaya başladılar. Çorbalarını hazırladıktan sonra yürüyüşlerine başladılar ve işte o ilginç görüntüler de böylelikle ortaya çıktı.

Çorba Yürüyüşü

Ellerinde çorbalar ile uzun bir yolculuğa çıkan Red Diad Online oyuncuları tabi ki bir takım tehlikeler ile de karşılaşmayı göze almıştı. 14 dakika 14 saniyelik bir paylaşım yaparak etkinliklerini insanlara duyurdular. Oyuncuların en büyük korkularından biri olan sunucu hatası ile karşılaşmak da tedirgin oldukları konulardan biriydi. Sunucu hatası olup oyundan atılmak ve tekrar oyuna girdiklerinde ellerinde çorba kâselerinin olmaması oldukça tedirgin eden bir durum. Etkinliğe dâhil olmayan diğer oyuncular ve boş gezen atlar da korkular bir diğer konulardan.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.