tarafından - Ekim 4, 2019
143 görüntüleme

Ünlü marka Apple'ın yeni airpods'ları için hazırlanan konsept tasarımı duyuruldu. iOS 13.2'nin ilk beta sürümü dün öğlen saatlerinde yayınlandı. Fakat bu sürümle beraber yeni kulaklık simgesi de tespit edilmiş oldu. Ortaya çıkan bu yeni simgeyle birlikte, bir de farklı tarzda bir konsept tasarım oluşturuldu. Ancak gelişmeler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Bunlara ilave olarak bir de, bu kulaklıkların plastik ve şık dizaynını gösteren bazı görüntüler de gün yüzüne çıktı.

Apple Yeni Beta'yı Duyurdu

ABD merkezli teknolojide dev şirket Apple, dün itibarıyla iOS 13.2'nin ilk betasını yayınladı. Beta sürümün yayınlanmasıyla beraber iOS 13.2'nin kullanıcılara sunacağı yeni ve farklı özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Fakat iOS işletim sistemiyle ilgili olarak uzun süredir çalışan "9to5Mac" isimli bir platform, bu sürümde yepyeni bir simge keşfederek dikkat çekti. Keşfedilen bu simge, Airpods'la alakalıydı.

Yeni Sürüm Yeni Simge

iOS 13.2'de yer alan yeni Airpods simgesi, beklenilen simgelerden oldukça farklıydı. Durum böyle olunca da akıllara "Apple yeni bir Airpods üzerinde mi çalışıyor acaba?" sorusu geldi. Şimdi ortaya çıkan bilgi ve verilere göre bu sorunun cevabı kesinlikle evet, Apple yeni bir Airpods üzerinde çalışıyor cevabı oluyor. Üstelik bu yeni model, var olan Airpods'tan bir hayli farklı olacak. Kullanıcılar tarafından merakla beklenen bu özellik hakkında detay bilgiler için önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.