tarafından - Kasım 30, 2019
348 görüntüleme

Türkiye’nin en önemli teknoloji markalarından biri olan Casper 1991 yılında üç bilgisayar mühendisi girişimci tarafından kuruldu. Kurulduğu günden itibaren teknolojik gelişmelere yatkın bir politika izleyerek kısa sürede marka haline gelmeyi başardı. Ürettiği ürünleri hem yerli piyasada hem de yurtdışında satmayı başararak satış rakamlarında başarı oranını arttırdı. Özellikle bilgisayar sektörü içerisinde tüketiciye kaliteli ürün ekonomik fiyat politikası ile destekler sağladı. 34.500 metrekare alanda kurulu olan üretim tesisinde kaliteli ürünler üreterek Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük üreticisi unvanını da elde etmeyi başardı.

Casper bilgisayar sektörü içerisinde en çok tanınan markalardan biridir. 3 girişimci tarafından kurulan bu marka Türkiye’nin teknolojik anlamda yüzü olmayı da başardı. Yerli üretim olmasının yanı sıra kaliteli ürün politikası ile tüketicinin de ilgisini çekmeyi başardı. Üretim tesisinde çalışan işçi sayısı 417 kişidir. Firma başarılı bir satış politikası izlediği gibi satış sonrası desteği ile de tüketicinin yanında yer aldığını göstermiştir.

Casper Ürünleri Nelerdir

Casper sadece bilgisayar sektörü içerisinde yer almıyor. Yeni atılımlarla beraber çıkardığı akıllı cep telefonları piyasada kendine yer bulmayı başarmıştır. Rakiplerine göre üstün özelliklere sahip olan bu cep telefonları fiyat açısından da oldukça uygundur. Yeni nesil yapay zeka ile harmanlanmış olan cep telefonlarının kullanımı da oldukça pratiktir. Özel kameralar ve menü geçişleri oldukça başarılıdır. Düşük ışıkta bile canlı sonuçlar almanıza olanak sağlayan cep telefonu kameraları ile istediğiniz verimi kolaylıkla alabiliyorsunuz. Cep telefonlarının en önemli özelliği ise şarj sürelerinin uzun gitmesidir. Buda tüketicinin en önem verdiği özellikler arasında yer alıyor. Tüketicinin isteklerine uygun üretim yapan Casper bu anlamda başarı katsayısını da pozitif olarak arttırıyor. Oyun severler için özel ram seçeneği ile sunulan akıllı cep telefonları tüm oyunların en iyi şekilde oynanmasına katkı sağlıyor.

Dizüstü Bilgisayarları

Casper dizüstü bilgisayar satışlarında Türkiye’de ilk sırada yer alır. Nirvana grubu özellik açısından oldukça gelişmiş olup en yeni teknolojik donanımları içerisinde barındırır. Yansıtmaz ekran, 178 dereceye kadar farklı açının bir arada bulunduğu dizüstü bilgisayarların fiyatları da oldukça makul seviyelerde yer alıyor. Yeni nesil çekirdek yapısı sayesinde bilgisayarlarınızda donma ve yavaşlama durumu oluşmaz. Buda verimli bir kullanımın anahtarını size ayrıcalıklı olarak sunar. Dizüstü bilgisayarlarda ses sistemi de oldukça başarılıdır. 73 desibelden 83 desibele kadar ses artışı sağlayabiliyorsunuz. En yeni teknoloji ile sunulan bu ürünlerin şarj süresinin uzunluğu da oldukça memnun edicidir.

Masaüstü Bilgisayarlar

Windows 10 Pro ile tanışmanıza olanak sağlayan Casper masaüstü bilgisayarlarında maksimum teknoloji ilkesini devreye sokarak size yardımcı oluyor. Casper ürünleri garantili olarak size sunulmakla beraber hızlı onarım hizmeti ile de destek sunuluyor. Yeni nesil masaüstü bilgisayarları en üst performansta bile sessiz çalışmayı sürdürür. 21 desibelde çalışan modellerin sesi böylelikle sizi asla rahatsız etmez. Ekranları ise HD kalite ile size sunulur. İnce ve zarif olmalarından dolayı yerde kaplamaz.

Casper tarihçesi başarılı dönemler içermekte olup tüketici dostu olması ile bilinmektedir. Casper oyun severler için de özel bir çalışma yaparak Excalibur oyun bilgisayarlarını size sunmaktadır. Yeni nesil işlemci özelliği ile sunulan modeller tüm oyunları en üst performansta oynamanıza imkan tanıyor. Full HD ekranı sayesinde oyunun içerisinde kendiniz bulabilir ve kesintisiz güç ile oyunun tadını keyifle çıkarabilirsiniz. Casper markası satış sonrası desteği ile de tüketicinin yanında yer alıyor. Bundan dolayı güvenle ürünlerini tercih edebilirsiniz.

 

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.