Kadriye
tarafından - Aralık 16, 2019
333 görüntüleme
Atv ekranlarında salı günleri izleyiciyle buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Sevda Meftun karakterine hayat veren güzel oyuncu Naz Elmas’ın hayatı bu aralar büyük merak konusu... Gelin bu merakınızı uyandıran soruların cevabını birlikte okuyalım.
Naz Elmas 16 Haziran 1983’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokulu 50. Yıl Cumhuriyet’te liseyi ise Özel Kalamış Lisesi’nde okumuştur. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünde öğrenim görmeye devam etmiştir. Üniversitenin son sınıfında Haziran Gecesi isimli dizide Özcan Deniz’in sevgilisi Havin karakterine hayat vermiştir. Çok ses getiren G.O.R.A sinema filminde Erşan Kunter’in sekreterini canlandırmıştır. Haziran Gecesi adlı diziyle ününe ün katan güzel oyuncu Candan Öte’de Gülen’e 2007’de ise El Gibi’de Ece’ye hayat vermiş pek çok televizyon reklamında da oymamıştır.
Show Tv’de yayınlanan Doktorlar dizisindeki Eylül karakteriyle de izleyiciyi ekrana kirlenmeyi başarmıştır.
2009’da oynadığı pek çok ünlü oyuncuyu da bünyesinde barındıran nefes dizisi yayından kaldırılmıştır.
2011 yılında Star Tv’de yayınlanan Ay Tutulması ile televizyon hayatına devam etmiştir. Finaliyle birlikte yine Star Tv’de yer alan Bir Ömür Yetmez adlı dizide Melek karakteriyle yer almıştır.
Show ATV’de Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angel’i canlandırmış 14. Bölümden sonra yayından kalkmıştır.
Kanal D’de oynamış olduğu Güzel Çirkin dizisi 13. bölümden sonra yayından kalkmıştır.
2014 yılında TRT1’de Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde Azize’ye hayat vermiştir. 2016’da Kördüğüm 2017’de Bahtiyar Ölmez gibi yapımlarda yer almış son olarak da Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli popüler dizide oyunculuk hayatına devam etmektedir.
Peki ya 36 yaşındaki güzel oyuncunun özel hayatı ne durumda?
Güzel oyuncu Naz Elmas ilk evliliğini 6 ay aşk yaşadığı Emre Kıremer ile yapmıştır. Fakat bu evlilik çok sürmemiş ve sürpriz bir karar ile 1 yıl sonra boşanmışlardır.
36 yaşındaki güzel oyuncu 2. evliliğini ise geçtiğimiz 15 Aralık 2019 tarihinde kendisinden oldukça büyük 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile yapmıştır. Erol Özmandıracı daha önce yoga öğretmeni Ceylan Altunç ile evliydi ve anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardı. Çiftin bir çocuğu vardır. Tabi bu süreçte Erol Özmandıracı’nın adı Esra Ceyda kardeşler (cicişler) ile görüntüleri ortaya çıkınca eşi affetmedi ve boşanma davasını açtı. Hemen sonrasında hostes sevgili yapan iş insanı bebek bekliyor haberleriyle magazin gündeminin epeyce bir süre konusu olmuştu.
Güzel oyuncu Naz Elmas ve Erol Özmandıracı mutluluklarını Esma Sultan Yalısı’nda yaptıkları düğünle taçlandırdı. Düğüne Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Engin Altan Düzyatan gibi pek çok ünlü isim katıldı.
Yayınlanan: Kimdir, Gündem
Başlıklar: naz elmas, gündem, evlilik, oyuncu
Beğen (1)
Yükleniyor...
1