tarafından - Mart 5, 2020
77 görüntüleme

Audi A3 Sportback’in yeni tasarımına ait görüntüler ortaya çıktı. Yeni tasarım Audi A3 Sportback’te dikkatleri çeken ilk nokta eski modellerine göre farklı tasarlanan keskin hatları oldu. Otomobil severler yeni Audi A3 Sportback’i görünce heyecanlandı. Araba üreticilerini en fazla zorlayan pazar giriş seviyesi lüks arabaların bulunduğu pazarlar.

Otomobil üreticileri bu pazarlarda rekabet üstünlüğü kazanmak için genç hedef kitlesine hitap eden kolay alınabilecek otomobilleri üretmeye odaklandı. Audi bu kapsamda yaptığı çalışmalarda yeni tasarımı Audi A3 Sportback’in görüntülerini paylaşarak otomobil tutkunlarında heyecan yarattı. A3 Sportback, Audi markasının A3 modeli üzerinde yaptığı 4. nesil tasarımı oldu.

Audi A3 Sportback’in Özellikleri

Audi A3 Sportback’in ortaya çıkan görüntülerinde ilk dikkati çeken tasarımda bulunan keskin hatlar oldu. Audi’nin yeni tasarımı A3 Sportback üzerinde dikkati çeken diğer farklar geniş radyatör ızgarası ve farların girintili yapısı oldu. Bununla birlikte A3 Sportback’in geniş çamurlukları otomobile daha hacimli ve agresif görünüm kazandırıyor. Otomobilin arka kısmında daha önceki tasarımın aynen kullanılması sportif bir nitelikli bir görünüm ortaya koyuyor.

Audi üretmiş olduğu tüm arabalarda olduğu gibi A3 Sportback üzerinde de teknolojiyi etkin olarak kullanmış. Otomobilde 10.1 inç MMI eğlence ve ses sistemi yer alıyor. Otomobilde kullanılan döşemelerin geri dönüşüm plastikten yapılması çevreci bir özelliğe sahip olduğunu gösteriyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.