tarafından - Mart 16, 2020
74 görüntüleme

İlk çıktığı günden beri tüm dünya üzerinde fiyat performans olarak kullanıcılarını son derece memnun eden bir firma olan Realme 6i modeli ile telefon karşılaştırma platformu Geekbench'te ortaya çıktı. Android işletim sisteminin en güncel sürümünün yer aldığı Realme 6i modeli özellikleriyle oldukça dikkat çekiyor. Cihaz gücünü MediaTek Helio G80 yonga setinden almasıyla birlikte performansı oldukça merak edilmeye başlandı bile. 4 GB Ram ile birlikte diğer telefonlarla kıyaslama skorlarına baktığımızda tek çekirdekli performans testinde 345 ve çok çekirdekli testte ise 1293 puan alarak oldukça dikkat çekici bir performans sergilemeyi başardı.

Realme 6i Hem Fiyat Hem Performans Telefonu Olacak

Tıpkı diğer modelleri gibi yeni modeli 6i ile de kullanıcılarını fiyat performans yönünden sevindirecek gibi görünüyor. Şirket sloganı haline gelen bütçe dostu bir marka olan Realme yeni modelinde 5G desteği sunacak ve bu fiyat konusunda herhangi bir yükselmeye neden olmayacak.

Realme 6i Ne Zaman Tanıtılacak

Geekbench'te ortaya çıkan 6i modeli özellikleri ve performans testi sonuçlarındaki olumlu raporlar ile birlikte birçok kullanıcı tarafından şimdiden merakla beklenmeye başlandı bile. Ancak şirket yetkililerinden 5G'li yeni model olan Realme 6i modelini ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya çıkış tarihi gibi detaylar verilmedi. Fiyat konusunda yine düşük bir fiyatla piyasaya çıkması ve üstün performanslı bir akıllı telefon olması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: realme, realme 6i modeli
Bunu beğenen ilk kişi ol.