tarafından - Mart 17, 2020
260 görüntüleme

Enes Batur eski bir videosu yüzünden Youtube'den ceza aldığını açıkladı. Bu ceza yüzünden video yüklemesi yasaklandı. Aradan bir hafta geçti ve Enes Batur yasağın kalktığını takipçilerine sosyal medya üzerinden duyurdu. Türkiye'nin en çok konuşulan youtuberlarından birisi olan Enes Batur son günlerde çok konuşuluyor. Bir süre öncede adli bir olay için sanık durumuna düşmüştü. Son dönemlerde başına gelen olumsuzluklar ile gündem oldu. Son olarak ise video yükleme yasağı ile haber oldu.

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi hiç şüphesiz ki youtube platformudur. Enes Batur ise bu platformun en çok aboneye sahip kanalı durumundadır. Video yükleme yasağı ise Enes Baturu fazlasıyla olumsuz etkiledi.

Enes Batur'dan Açıklama

Enes Batur Açıklamasında eski bir video yüzünden bir hafta yükleme yapamayacağını takipçilerine duyurdu. Youtube yönetiminin verdiği bu cezanın tamamen haksız yere olduğunu ifade eden Batur, bu cezanın önceden de verildiğini ifade etti. Yasağın pazartesi günü kalkacağını duyuran ünlü youtuber, sosyal medya hesabı üzerinden yasağın kalktığını duyurdu.

Bu duyuruyu youtube'nin gönderdiği bildirimi paylaşarak yaptı. Enes Batur'un bu cezaya tepkisi ise emeklerinin çöp olduğunu belirterek oldu. Bu isyan takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yayın yasağı tam bir hafta sonra pazartesi günü bir bildirim ile kaldırıldı. Böylelikle Enes Batur yeniden video yüklemeye devam edeceğini sosyal medya hesabından bildirdi.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: enes batur, youtube
Bunu beğenen ilk kişi ol.