tarafından - Mart 24, 2020
92 görüntüleme

ABD'ye ait teknoloji markası Apple, Kişisel Erişim Noktası özelliği ile ilgili önemli hatalarını kabul ettiğini açıkladı. iPhone'larını bir Wi-Fi erişim noktasına çevirmek için kullanıcıların Kişisel Erişim Noktası özelliğini kullanmak istemesi büyük sorunu ortaya çıkardı.

iPhone cihazlardaki Kişisel Erişim Noktası özelliği, kullanıcıların cihazlarını Wi-Fi noktasına dönüştürmek için kullanılıyor. Son zamanlarda korona virüs salgını sebebiyle evden çalışmalarını sürdürmek zorunda olan insanlar bu özelliği her zamankinden daha çok kullanmak durumunda kalıyor. Bu sebeple Wi-Fi noktasına dönüştürme özelliği bir önem kazandı diyebiliriz. Evdeki İnternet bağlantısında herhangi bir sorun yaşanması durumunda Kişisel Erişim Noktası özelliğini kullanmak en etkin yöntem sayılıyor.

MacRumors Açıkladı

MacRumors'un açıklamasına göre bazı kullanıcıların Kişisel Erişim Noktası özelliğini kullanırken sorunlarla karşılaşıyor. Bilgisayarlar aracılığıyla erişim sağlayamayan ve bağlansalar bile sürekli olarak bağlantının kopması durumunu yaşadıklarını ve bu durumun biran önce düzeltilmesini istediklerini belirtti.

Apple ise b sorunla ilgili yetkilileri bilgilendirdi. Kullanıcılara kişisel erişim noktası özelliğini kapatıp tekrar açmayı önerdi. Cupertino şirketin, bu sorun ile ilgili bir güncelleme yayınlaması henüz bilinmiyor. 24 Mart'ta iOS 13.4 sürümünü kullanıcıları ile buluşturma hedefini planlıyor.

iOS 13.4 güncellemesi ile birlikte Mail uygulamasının yeniden tasarlanmış bir hali, iCloud Klasör Paylaşımı, yeni Memoji ve Animoji çıkartmaları ve birçok iyileştirme görülebilecek. Yeni sürüm aynı zamanda önemli hataların düzeltmelerini içerecek. Ve de performans geliştirmeleri ile güvenlik güncellemeleri geleceği hakkında da açıklamalar geldi. 24 Mart'ta iOS 13.4 sürümü Apple kullanıcıları tarafından büyük merak ve ilgiyle bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: apple
Bunu beğenen ilk kişi ol.