tarafından - Mart 24, 2020
99 görüntüleme

GTA 6 oyunuyla ilgili gelişmeleri bekleyen oyun severler için yeni haberler var. Oyunu bekleyenler GTA 6'nın Londra'da geçeceğini düşünüyor. GTA 6'nın 25 Mart'ta duyurulacağı iddiaları vardı. Bu iddiaları Rockstar Games çalışanları duyurdu. Bu paylaşım GTA 6'nın bazı özelliklerini de bildirecekti.

Yeni İddialar

GTA 6 ile ilgili bir sürü yeni iddia mevcut. Bu iddialardan birisi, GTA 6'nın uyuşturucu kartellerini konu alacağı oldu. Bir diğer iddia ise, GTA 6 online oyununun iki değişik temaya sahip olacağıydı. Bu iddialara göre birinci tema RPG modu olacak. Diğer tema ise standart online mod olacak. Aynı zamanda standart modda ''aranan'' durumu da yer alacak. Yani polis sizi aramaya başladığında her zaman aranan karakter olacaksınız. Ayrıca oyunda tek bir karakter olacak ve bu karakter de erkek olacak.

GTA 6 Londra

GTA 6 için bir konsept harita hazırlandı. Bu harita, oyun Londra'da olursa nasıl olacağını gösteriyor. GTA 6'nın İngiltere'de olacağına dair çeşitli iddialar bulunuyor. Ancak, zaman içinde bu iddialar unutuldu. Tekrar Vice City hakkında düşünülmeye başlandı. Fakat, GTA 6'yı bekleyen bazı oyuncular GTA 6'nın halâ Londra'da olacağına inanıyor.

Londra İddiası

GTA 1 1997 yılında çıkmıştı. 1999'da ise iki ek paket getirilmişti. Bu paketler ''London 1961'' ve ''London 1969''du. Bu yüzden bazı oyuncular Londra iddiasını öne sürüyor. Fakat bu olmayacak çünkü, Rockstar Games hiçbir GTA oyununda belli bir konum adı kullanmadı.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: gta 6
Bunu beğenen ilk kişi ol.