tarafından - Mart 25, 2020
81 görüntüleme

Türkiye'nin herkes tarafından tanınan ve en popüler olan sosyal içerik platformu onedio yeni oluşumunu kullanıcısı ile tanıştırdı. Onedio sözlük benzeri olun oluşumuna ''dio'' ismini verdi. Bu yeni oluşum çevrimiçi sözlüklere sert rakip olacağa benziyor.

Günümüzde akıllı telefonların kullanımı ile beraber bilgisayar ve internet kullanımı sayısı gün geçtikçe artıyor. Böyle olduğu zaman insanlar vakitlerini değerlendirmek için sosyal medya platformlarına yöneliyorlar. Türkiye'de yeni oluşuma giren ve kullanıcıların beğenisini kazanan ''dio'' uygulaması internet ortamına renk katmış görünüyor. Zaten ''dio'' uygulamasını kullanıcılarına sunan onedio uygulaması çok kişi tarafından biliniyor.

Onedio Oluşumu Olan Dio Çevrimiçi Sözlüklere Rakip Olur mu?

Onedio'nun kullanıcıların hizmetine sunduğu ''dio'' uygulaması kullanımı kolay bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Dio uygulamasını kullanmak görmek ve hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yeni kullanıcılar onedio uygulamasına giriş yaparak bu fırsatı yakalıyorlar.

Onedio Platformuna Giriş Yapmak Kolay mı?

İnternet üzerinden çok kişi tarafından ve kullanıcısı fazla olan onedio platformuna giriş yapmak için üye olmanız gerekiyor. Üyelik son derece kolay bir şekilde yapılıyor. Platforma üye olup giriş yaptıktan sonra dio ve benzeri oluşumlar hakkındaki düşüncelerinizi yazabiliyorsunuz. Fakat dikkat etmeniz gereken bir husus bulunuyor. Bu husus ise size verilen kurallara uymanız ve kuralları çiğniyor olmamanızdır. Webtekno ekibi olarak bizler ''dio'' ismini verdikleri oluşum için onedio ekibine başarılar diliyoruz.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: onedio, dio
Bunu beğenen ilk kişi ol.