tarafından - Mart 25, 2020
161 görüntüleme

2010 yılından beri merakla izlenen zombi temalı The Walking Dead dizisi 10. sezon finali için erteleme kararı aldı. İzleyicilerinin merakla beklediği 10.sezon finali tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle ertelendiği öğrenildi.

Dizi Ve Sinema Sektörü Zor Durumda

Tüm dünya için büyük bir tehlike saçan korona virüs pandemisi ne yazık ki sinema ve dizi sektörünü de derinden etkiledi. Daha önce Fast & Furious 9, Black Widow, James Bond: No Time to Die gibi birçok yüksek kalitede yapımların engellenmesine neden olan korona virüs salgını bu kez de The Walking Dead'i etkiledi.

AMC prodüksiyon şirketi tarafından yapılan açıklamada zombi temalı sevilen dizinin 10. sezon finalinin korona virüs salgını nedeniyle ileri bir tarihte yapılacağı bildirildi. 12 Nisan tarihinde sezon finalinin yayınlanması beklenen dizinin bu yıl içerisinde özel bölüm olarak yayınlanacağı bilgisi verildi.

Salgına karşı alınan sıkı tedbirler sebebiyle prodüksiyon sürecinin tamamlanamadığını belirten AMC, sevilen dizinin 5 Nisan tarihinde verilen 15. bölüm ile sezona son verileceği açıklamasını yaptı. 10 yıllık bir serüvene nokta koyulacak final bölümünün ise ne zaman ekranlarda olacağı paylaşılmadı.

Prodüksiyon şirketi daha önce yeni tip korona virüs salgını nedeniyle spin-off serisi World Beyond’un ertelendiğini duyurmuştu. Geçtiğimiz nisan ayında duyurusu yapılan World Beyond ise The Walking Dead evreninde üçüncü dizi olarak ekranlara gelecek.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.