tarafından - Mart 31, 2020
149 görüntüleme

Huawei geçen hafta gerçekleştirmiş olduğu lansmanda yeni serisini tanıtmıştı. Bu lansmanda tanıtılan P40 telefonunda yeni arayüzü de bulunuyor. EMUI 10.1 adı verilen yeni arayüzde bir de Celia adını taşıyan sesli asistan bulunuyor. Ayrıca telefonda MeeTime adlı yeni bir görüntülü konuşmaya yarayan program da yer alıyor. Yeni arayüz daha önceki arayüz olan EMUI 10 adlı sürümün devamı niteliğinde piyasaya sürülüyor. Telefonda arayüzle birlikte gelen bir diğer yeni özellik ise çoklu ekran. Bu çoklu ekranı kullanarak Huawei’nin kendi ürettiği bilgisayarlar olan Huawei Matebook’lar Huawei’nin akıllı telefonu gibi kullanılabilecek.

Bilgisayarda Sesli Arama Dönemi

Yeni arayüz sayesinde Huawei marka cep telefonunuzu kullanarak Huawei bilgisayarınız üzerinden hem sesli hem de görüntülü arama yapabileceksiniz. Bu işlemi kullanırken telefonunuzun hattını kullanacak ancak bilgisayarın mikrofonunu ve kamerasını kullanacaksınız. Bu yeni özellik sayesinde artık telefonu bilgisayara kablo ile bağlamadan direkt telefonunuzun dosyalarını bilgisayarınız üzerinden görebileceksiniz.

Kablosuz Baskıda Etkileşim Artıyor

Yaklaşık bir yıldan bu yana kullanılan Huawei Share adlı uygulama da bu arayüzde daha da geliştirilmiş durumda. Yeni arayüzde ünlü fotoğraf baskısı şirketlerinden Cewe de uygulamaya dahil edildi. Artık Cewe adlı firmanın fotoğraf baskısı yapılan makinelerine telefonlarınız ile bağlanarak fotoğraf baskısı alabileceksiniz. Yeni arayüzün ilk önce Huawei markası cihazların 30 adedine sunulacağı belirtiliyor. Bu cihazlar arasında Mate 30, P30 gibi cihazlar bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: huawei, emui 10.1, p40
Bunu beğenen ilk kişi ol.