tarafından - Nisan 2, 2020
77 görüntüleme

Razer, yeni oyuncu dizüstü bilgisayarını sundu. Blade 15 Advaced isimli bilgisayar, donanım özellikleri ile oldukça dikkat çekici görünüyor. 5.1 GHz'ye kadar işlemci hızı olan bilgisayarın kullanıcıları için üstün performans sunuyor.

Oyuncu ekipmanı sunan firmalar arasında oldukça yıldız bir isim olan Razer, oyun oynamayı çok seven müşterileri için bilgisayar ve ekipman yönünden ürünlerine hayran bırakıyor. Oyuncu dizüstü bilgisayarlar arasındaki rekabeti bir üst seviyeye taşıyarak Blade 15 Advanced'i duyurdu.

8 Çekirdekli İşlemci

Oyuncular için geliştirilen Blade 15 Advanced isimli dizüstü bilgisayar ilk 8 çekirdekli işlemciye sahip model olarak göz dolduruyor. Gücünü ise Intel Core i7-10875 işlemciden alıyor. Bu işlemci sayesinde kullanıcıları 5.1 GHz'ye kadar hıza sahip oluyor. Böylece de hem oyun oynamak hem de içerik hazırlamak isteyenlerin çok işine yarayacak bir model ortaya çıkıyor.

2070 / 2080 SUPER ekran kartlarıyla Nvidia'nın RTX serisindeki yerini alıyor. Bu ekran kartları 15 inç boyutundaki 4K ya da Full HD ekran ve üstün grafikler sunuyor. Üstün özellikleri sayesinde içerik üreticilerinin daha çok ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Blade 15 Advanced, verimlilik artıran Nvidia'nın Optimus ve Dynamic Boost gibi ayarlara sahiptir. Bu sayede oyunculara pil ömrü konusunda sorun yaşatmayacak bir oyun deneyimi sunuluyor. Wi-Fi 6 desteğine sahip oyuncu bilgisayarı, 2.933 MHz'ye kadar DDR4 RAM'lerle çok güçlü bir yapıya sahip. Şirketin kendilerine özel geliştirdiği Razer Chroma isimli klavye tasarımı ile oldukça göz doldurucu görünüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.