tarafından - Nisan 8, 2020
175 görüntüleme

Güney Kore'ye ait dünya devi Samsung, Galaxy A71, Galaxy A51 model telefonların 5G versiyonlarını tanıtmaya başladı. Samsung, uzun zamandır takipçileri tarafından beklenen modellerini bugün tanıttı. Samsung, A serisi telefonlarını 5G ile destekledi. Yeni çıkardığı akıllı telefonlar ile daha da gelişmiş mobil deneyimleri sunuyor.

5G desteğinin yanı sıra, inanılmaz derecede kaliteli ekranları da kullanıcılarına sundu. Dörtlü arka kamerası ve uzun ömürlü bataryaları ile yeni modeller, Samsung'un lider modelleri olacak gibi duruyor.

Tasarımları ve 5G

Galaxy A71, 5G ve ekranında 1080 x 2400 çözünürlük sunuyor. Cihazın arka tarafında 64MP ana sensör, 5MP derinlik sensörü ve 5MP makro sensör olmak üzere dört adet kamera yer alıyor. Ayrıca 32MP selfie kamerası cihazda yer almaktadır. Cihazın hafızası 1TB'ye kadar yükselmektedir.

Ekrana gömülü parmak izi sensörü ile donatılan cihaz, süper hızlı şarj desteği sunan bir batarya ile hizmete sunuluyor. 185 gram ağırlığı bulunan cihazın, birçok rengi mevcuttur. Samsung, çıkaracağı bu yeni model cihazların fiyatları hakkında henüz açıklama yapmadı. Ancak cihazın fiyat etiketi konusunda ortaya atılan iddialara göre, cihazın fiyatı 460 dolar olacak. Samsung ise fiyat hakkında suskunluğunu koruyor.

Yeni çıkacak cihazlar ile birçok bağlantı işlemleri gerçekleştirmek mevcut. Wİ-Fİ, Bluetooth 5.0, GPS ve birçok bağlantı özelliği cihazda mevcut. Samsung'un yeni çıkardığı cihazlar, lider model olma yolunda ilerleyecek gibi görünüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: samsung, 5g, telefon
Bunu beğenen ilk kişi ol.