tarafından - Nisan 10, 2020
97 görüntüleme

Daredevil, herkes tarafından bilinen çizgi romanları sonrasında Netflix ile 3.sezon yayın dünyasına devam etmiş bir dizi konumuna bürünmüştü. 2018 yılı sonlarına doğru Netflix tarafından Daredevil’in yeni sezon bölümlerinim gelmeyeceği açıklamasının ardından Daredevil hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Netflix ve Marvel arasında film yayınları hakkı anlaşması gereği Daredevil’in Marvel filminde görünmesi bu anlamda engellemişti. Marvel yöneticilerinden olan Jeremy, bugün Twitter aracılığı ile yaptığı bir ifadede 2 yıllık bekleyiş sonrası Kasım'da Daredevil’in Marvel'e geleceği kesin olarak açıkladı.

İddialara göre Spiderman 3'te yer alacak

Daredevil bu anlamda Marvel filmleri ile görüleceği söylentileri ile Matt Murdock’u sevenlerinin göreceği ilk film hakkında değişik iddialar ortaya çıktı. Son iddialar arasında Matt Murdock, ilk defa Spiderman 3 filminde yer almasına kesin gözüyle bakıldığı söylendi.

Yayın Hakları Yüzünden Engellenmişti

Netflix ve Marvel taraflarında bir türlü çözülemeyen yayın hakkı anlaşmaları Daredevil’in kesin olarak Marvel filminde görünmesi engellenmişti. Marvelin Sinematik Evreni yönetici kadrosunda olan Jeremy Conrad, 2 yıl süren bekleyişin sonlanacağını Twitter'da duyurdu.

Peter Parker'ın Filimde Avukatı Olabilir

Ortaya atılan en güçlü iddiaya göre Matt Murdock, gerçek manada Spiderman 3 filminde bulunacak. Spidernan 3 çıkacak olan Matt Murdock’u Daredevil karakteri ile izlenmeyecek. İddiaların devamı ise Murdock’ın örümcek adam olan Peter Parker’ın bir avukatı şeklinde yer alması yönünde oldu.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: daredevil, marvel
Bunu beğenen ilk kişi ol.