Deniz Köse
tarafından - Haziran 3, 2020
251 görüntüleme

Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte yarışmaya veda  eden isim...

Survivor'a veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Yine birbirinden güçlü  isimlerin yer aldığı yarışmada final her geçen gün biraz daha yaklaşırken heyecan artmaya başladı. Yarışmanın önceki günlerde yayınlanan bölümlerinde haftanın eleme adayları Sercan, Yunus Emre, Aycan ve Elif olmuştu. Acun Ilıcalı eleme adayları arasında en az SMS'i alan ismi  açıkladı. Peki, Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte 2 Haziran Survivor'da elenen isim...

Survivor’da elenen ismin belli oldu! Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2 Haziran Salı akşamı yayınlanan 95. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Yarışmaya veda edecek ismin belirlendiği bölümde tansiyon sıklıkla yükseldi. Yarışmacılar arasından Yunus Emre, Sercan, Elif ve Aycan eleme potasında yer alırken Acun Ilıcalı en az SMS'i alıp yarışmaya veda eden ismi açıkladı. Peki, Survivor’da bu hafta kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim...

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor’da eleme adayları yarışmanın önceki bölümlerinde oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında belirlendi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kazanması üzerine ünlüler takımı konseyi toplandı ve ilk eleme adayları Elif ve Yunus Emre’den sonra Aycan oldu. Yarışmanın 1 Haziran Pazartesi günü oynanan son dokunulmazlık oyununu ise yine gönüllüler takımı kazanması üzerine ünlüler takımından Sercan Yıldırım eleme adayı olarak belirlendi. Böylece Survivor’da tüm eleme adayları ünlüler takımından seçilmiş oldu.

Acun Ilıcalı eleme potasında yer alan Yunus Emre, Sercan, Aycan ve Elif arasından en az SMS'i alan yarışmacıyı açıkladı. En az SMS'ı alıp elenen isim Aycan  oldu. Survivor'a bu hafta Aycan Yanaç veda etti . 

 

 

SURVIVOR’DA YENİ DÖNEM!

Yarışmacının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı yarışmada nelerin değiştiği  ile ilgili  açıklamalarda bulundu . Yarışmada her bölüm finale biraz daha yaklaşılırken önümüzdeki hafta neler olacağını duyuran Ilıcalı, "Bu hafta sembol finalinin sonucunda 1 kişi direk çeyrek finale kalacak. Çarşamba günü bir konsey olacak ve yeni takımlar belirlenecek. Parkurda hepiniz yarışacaksınız ve en iyi 2 isim takım kaptanları olup kendi takımlarını oluşturacaklar. Elemeden hemen sonra bütün oyunlarda kadın ve erkekler karışık oynayacak" ifadelerine yer verdi.

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.