tarafından - Ağustos 19, 2019
504 görüntüleme

Üretildiği andan itibaren çok beğenilen Huawei marka telefonlar yakın zamanda Amerika'nın yaptırımı ile karşılaşmış ve işletim sistemi iptal edilme aşamasına gelmişti. Huawei firması bu sebeple işletim sistemi arayışlarına girmiş ve kendi işletim sistemini kurma araştırmaları başlatmıştı.

Yeni Ürün Yeni İşletim Sistemi

Dönüşü muhteşem olacak Huawei akıllı telefondan tüketicilerin beklentilerine yönelik çalışmaların yapıldığı basına sızan bilgiler arasında. Huawei piyasada kendini kanıtlayınca yeni çıkartacağı Amiral serisinin P40 Pro ve P40 modellerinin kullanma özelliklerinin tüm detayları son teknoloji ile üretilme aşamasında.

Lider olma yolunda ilerleyen Huawei akıllı telefonlarda yeni kamera lensi, gelişmiş ekran teknolojisi, kameranın yerleştirildiği alanın yeri, yakın çekim kamera özelliği, ön kısımda çift kamera, kablosuz şarj pedi, ıp sertifikasındaki kalitesi ile tüketicilerin beklentisini karşılayacak özellikte olacaktır.

Huawei telefonlar toza ve suya dayanıklı olma özelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Son çıkacak model telefonlarda bu özellik daha da etken olacaktır. P40 ve P40 pro serisi akıllı huawei marka telefonların 2020 yılında tanıtımının yapılması ve Mart ayında bu tanıtımın gerçekleştirilmesi beklentiler arasında.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.