tarafından - Ağustos 29, 2019
112 görüntüleme

Mobil ve akıllı telefon sektöründe adını duyurmayı başarmış bir şirket olan Huawei hemen ardından kendine tablet alanında da yer aramaya başladı. Tablet sektöründe de oldukça başarılı olacağını kanıtlamak isteyen şirket MedaPal M6 Turbo adı ile bir tablet tasarladı. Meraklıları tarafından beklenen ve satışa sunulacağı gün iple çekilirken yarın için ön satışların başlayacağı konusunda şirketten bilgi geldi. Ön satışlar sayesinde erkenden tablete sahip olmak isteyenler hemen ödemeleri yaparak tableti almak için çabalamaya başladılar.

Zorlu Dönemden Sonra

Geçen yıl yaşadığı finansal zorluklar hakkında birçok haber çıkan şirketlerden bir tanesi olan Hawei bu sene daha ciddi kararlar ve atılımlarda bulundu. Şirket farklı tasarımı ve oldukça değişik özellikleri ile meraklılarını harekete geçiren bir tablet tasarımı ile ilgileri üzerine toplamayı başardı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden tablet için bugün de yeni bir poster paylaşımı yapıldı. Bilgi olarak ise şirketin yarın ön siparişler için satış almaya başlayacağı açıklandı.

Tasarımı konusunda farklı yorumlar alan tabletin heyecan uyandırmasının nedenleri arasında cihazın kesin tasarımı yer alıyor. Mavi ve kırmızı renklerinin olduğu tablet Honor 9X tasarımına oldukça fazla benziyor. Tablet, 8.4 inç ekran kalitesine sahip bir şekilde tasarlandı. IPS LCD ekrana sahip olması ve işletim sisteminin Kirin 900 olması da bir başka dikkat çeken yönü olarak açıklandı.

Arka tasarımı afişten bakıldığında LED flaş ile tek kamerasının olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. Tablette ses ve güç ayarlamak için bulunan düğmeler var. Bir tane fazladan düğme olduğu ve bunun da turbo düğme anlamına geldiği biliniyor. Şirket henüz bu düğmenin ne işe yaradığını ise açıklamadı. Tablette turbo özelliğinin bulunması ve bunun hangi sisteme eklendiği de merak ediliyor.

Hızlı şarj desteğinin olup olmadığı da henüz bildirilmedi. Bazı özelliklerinin hala saklanıyor olması bekleyenlerin çok hoşuna gitmeyen bir durum olmasına karşılık son derece merak edilmesine de neden oluyor. Poster üzerinden merak edilen tüm detaylara ulaşılması da kolay bir şekilde sağlanıyor. Resmi sitelerinde yer veriliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.