tarafından - Eylül 2, 2019
193 görüntüleme

Özellikleri yayınlanan Vivo NEX 3 isimli telefon yüksek seviyeli bir telefon olacağını gösterdi. Söz konusu telefonun şarj özellikleri ve ekran özellikleri dikkatleri çekiyor.

Telefonun Özellikleri

Üstün özellikleriyle gündeme gelen söz konusu telefonun boyutlarının 167,44x76,18x9,4 mm olacağı görülüyor. Telefonun RAM boyutunun 12 ile 8 GB olduğu da biliniyor. Telefonun dahili depolamasının ise 512 GB olacağı belirtiliyor. Telefonun ayrıca üçlü kamera özelliğini taşıyacağı da düşünülüyor.

Bu kameralar dışında telefonun kızaklı bir ön kamerası da olacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Aynı zamanda Android 9 Pie işletim sistemine sahip olacak telefonun 6,89 inçlik bir ekrana sahip olacağı da verilen bilgiler arasında bulunuyor. Söz konusu ekranın yanlara doğru uzama özelliği olacağı da bildiriliyor.

Ekranındaki uzama özelliğinden dolayı en çerçevesiz ekran özelliğine sahip telefon olarak anılacağı da belirtilen telefon özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Full HD görüntü ve çözünürlük sağlayacağı belirtilen telefonun aynı zamanda ekrana gömülü bir şekilde bulunan parmak izi okuyucusu bulunacağı da söyleniyor.

Telefon İşlemcisi

Üstün özellikleri olan Vivo NEX 3 isimli telefonun 2,96 GHz’lik sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı da konuşuluyor. Henüz işlemcisi hakkında net bir açıklama yapılmayan telefonun işlemcisinin Snapdragon 855+ olacağı da düşünülüyor. Sadece tahmin olan bu markanın açıklamalar sonrası doğru tahmin olup olmayacağı da merak ediliyor.

Batarya ve Şarj Özellikleri

Tüm bu özelliklerin yanı sıra telefonun en çok batarya ve şarj özelliklerinin ilgi çektiği görülüyor. 4.410 mAh bir bataryaya sahip olacak telefonun 120 W hızlı şarj ile doldurulacağı da bildiriliyor. Söz konusu şarj etme işleminin 13 dakika gibi kısa bir zamanda tamamlanması da beklentiler arasında görülüyor. Söz konusu özelliklere sahip olan telefonun ayrıca 3,5 mm’lik bir kulaklık girişine sahip olması bekleniyor. Tüm bu bilgiler ışığında söz konusu telefonun oldukça iddialı ve yüksek ücretli bir telefon olacağı görülüyor. Buna karşın telefonun piyasaya çıkması meraklıları tarafından dört gözle bekleniyor. Bu özelliklerin yanı sıra telefonun 4G ve 5G çekim gücüne sahip olacak modellerinin bilgileri öğrenilmiş oluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.